-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sasha Son(g): prieš antrąjį „Eurovizijos“ pusfinalį jaudulys didėja

Ketvirtadienį 22 valandą prasideda antrojo tarptautinio „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalio transliacija. Sasha Son(g) sako jaučiantis pamažu didėjantį jaudulį.
Sashos Son(g) tikslas - patekti į finalą. Ar šis vakaras Lietuvos atstovui bus sėkmingas, paaiškės netrukus.
Sashos Son(g) tikslas – patekti į finalą. Ar šis vakaras Lietuvos atstovui bus sėkmingas, paaiškės netrukus. / Kęsto Juškos / 15min nuotr.

IEŠKAI DAUGIAU „EUROVIZIJOS“ NAUJIENŲ? SPAUSK ČIA.

Šį vakarą Maskvos scenoje išvysime 19-os šalių atstovus, iš jų į „Eurovizijos“ finalą, vyksiantį šeštadienį, pateks tik dešimt laimingųjų. Devynis atstovus rinks žiūrovai, vieną – komisija. Sasha Son(g) su daina „Love“ scenoje pasirodys keturioliktas.

Antrojo pusfinalio atidarymą pradės šokėjai, iškart po pasirodymo išvysime „Eurovizijos“ pusfinalių vedėjus Nataliją Vodianovą ir Andrejų Malachovą.

Ketvirtadienį, dar prieš pasirodymą pusfinalyje, Sasha Son(g) portalui 15min.lt sakė besijaučiantis drąsiai. „Nusiteikęs gerai, dabar nelabai jaudinuosi, bet po truputį tas jaudulys auga. Mes turime dar vieną generalinę repeticiją prieš tai“, – kalbėjo Sasha Son(g).

Paklaustas, ką po generalinės repeticijos mano apie varžovus ir ko dar iš jų tikisi, Sasha Son(g) kalbėjo, jog antrojo pusfinalio dalyviai yra gerokai stipresni: „Konkurentai daug stipresni, reikės truputį paprakaituot, bet pažiūrėsim.“

Dainininkas pasakojo, kad daugybė žmonių prie jo prieina, paprašo nusifotografuoti drauge ir išsako palankią nuomonę apie Sashos Son(g) pasirodymą. „Labai daug kas buvo priėję prie manęs ir sakė, kad patiko mano daina. Tai man pats svarbiausias dalykas, tai suteikia pasitikėjimo. Labai tikiuosi, kad pateksiu į finalą. Manau, kad man ir mūsų šaliai to labai reikia“, – kalbėjo atlikėjas.

Paklaustas, ką veiks po pusfinalio, Sasha Son(g) sakė nuspręsiąs, kai bus aiškūs rezultatai. „Jeigu laimėsiu, gulsiuosi į lovą, jeigu ne – atvirkščiai, kažką veiksiu“, – kalbėjo Sasha Son(g).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius