Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualioji gruzinė Sofia: „InCulto“ vyrukai tiesiog nuostabūs! (video, nuotraukos)

Seksualioji dainininkė Sofia Nizharadzė, kuri šiais metais „Eurovizijoje“ atstovaus Gruzijai, atsakydama į 15min.lt skaitytojų klausimus daug juokėsi. Atlikėja prašė daugiau dėmesio skirti jos dainai, o ne seksualumui, ir neslėpė simpatijos „InCulto“ vyrukams, kartodama, kad jie ir jų sidabrinės kelnaitės – nuostabios.
Sofia Nizaradzė
Sofia Nizaradzė / Organizatorių nuotr.

– Ką savo daina „Shine“ norite pasakyti Europos klausytojams? (Rita)

– Ši daina – labai pozityvi. Joje dainuoju apie savo šalį, kuri, nepaisydama to, kas jai nutiko, nepaisydama nuolatinio kovojimo dėl išlikimo, patirtų sunkumų ir skaudžių išgyvenimų, dabar švyti. Būtent tą Gruzijos žmonių švytėjimą aš ir apdainuoju savo kūriniu „Shine“.

– Kuo jums ši daina labiausiai patinka? (Jokūbas)

– Man patinka, kad ši daina leidžia parodyti balsą ir širdį – ją dainuoju iš visos širdies.

– Lietuviams patiko ir pakankamai gerai įsiminė praėjusių metų Gruzijos į „Euroviziją“ siūlyta daina „We Don't Wanna Put In“, kuriai nebuvo leista nuskambėti Maskvoje. Kokia jūsų nuomonė apie ją? (Algis)

– (Šypsosi.) Tai buvo geras pokštas! Kuris, deja, nebuvo pokštas... Gaila, kad ta daina pernai buvo diskvalifikuota iš „Eurovizijos“ konkurso. Tačiau džiaugiuosi, kad šiais metais mes grįžome į „Euroviziją“.

– Jūsų daina, palyginti su praėjusių metų, atrodo labai nekalta. Ar savo pasirodymui pridėsite papildomų šou elementų? (Darius)

– (Juokiasi.) Taip, ši daina yra nekalta, pozityvi. Žinoma, aktyviai dirbame su geriausiais choreografais ir ruošiame šou elementų. Man pasirodyti padės šokėjai vyrai.

– Jūs esate labai graži. Kaip manote, ar jūsų seksualumas padės Gruzijai „Eurovizijos“ konkurse? (Karolis)

– (Juokiasi.) Ačiū, labai malonu. (Juokiasi.) Tačiau aš norėčiau, kad žmonės daugiau dėmesio kreiptų į mano balsą, į dainą, o ne į mano išvaizdą – nors, žinoma, ir tai svarbu.

– Jeigu laimėtumėte „Euroviziją“, ar Gruzijai nebūtų per daug sudėtinga surengti tokį didelį tarptautinį konkursą savo šalyje? (Rita)

– Na, dar anksti kalbėti apie mano pergalę „Eurovizijoje“, tačiau mūsų šalyje buvo surengta daug didelių koncertų, kuriais mes įrodėme, kad galėtume rengti ir „Eurovizijos“ konkursą.

– Ar jūs kada nors lankėtės Osle? (Danielius)

– Ne, tai bus pirmas kartas, kai būsiu Osle. Nekantriai to laukiu!

– Kokia esate – rami ir jautri ar fatališka moteris? (Živilė)

– (Juokiasi.) Aš esu ramus žmogus, o tiksliau visų šių savybių mišinys. (Juokiasi.) Bet kai esu blogos nuotaikos, geriau su manimi nebendrauti, nes būnu bjauraus charakterio. (Juokiasi.)

– Ar nesijaučiate per jauna tokiam dideliam konkursui? (Janina)

– Tikrai nesu per jauna – šiais metais „Eurovizijoje“ dalyvaus ir jaunesnių. Aš turiu daug patirties, esu dalyvavusi įvairiuose nacionaliniuose ir tarptautiniuose konkursuose, keletą jų ir laimėjau. Galų gale esu įsitikinusi, kad „Eurovizija“ – ne dainininkų, o dainų konkursas. Būtent joms ir turi būti skiriamas didžiausias dėmesys.

– Kas yra jūsų šių metų „Eurovizijos“ favoritai? Už kurią šalį jūs balsuosite? (Darius)

– Man patinka daug šių metų dainų, tačiau nenorėčiau įvardyti jų. Aš pati tikriausiai neturėsiu laiko balsuoti, nes labai jaudinsiuosi dėl pasirodymo, tačiau tikiu, kad mano šalis balsuos už geriausius. Juk kiekvienas gruzinas yra dainininkas – nors ir neprofesionaliai, bet dainuoja visi.

– Esate tik trečia Gruzijos atstovė „Eurovizijoje“ – ar šis konkursas populiarus jūsų šalyje? (Feliksas)

– Taip, esu tik trečia savo šalies atstovė šiame konkurse, tačiau „Eurovizija“ yra labai populiari Gruzijoje.

– Ar jūs girdėjote Lietuvos siunčiamos grupės „InCulto“ eurovizinę dainą? Ką apie ją manote? (Giedrė)

– (Juokiasi.) Žinoma! Ir girdėjau, ir mačiau! Tie vyrukai yra nuostabūs – tiesiog nuostabūs! Buvau juos sutikusi, kai jie koncertavo Gruzijoje – jie labai draugiški ir mes sutarėme puikiai.

– O kaip vertinate jų sidabrines kelnaites? (Algis)

– (Kvatojasi.) Nuoširdžiai sakau: ir jos, ir visi „InCulto“ vyrai yra nepakartojami!

– Jūsų linkėjimas 15min.lt skaitytojams? (Redakcija)

– Visiems, visiems linkiu laimės ir teisingo sprendimo balsuojant už geriausią „Eurovizijos“ dainą! (Juokiasi.)

VIDEO: Sofia Nizharadze - Shine (Georgia)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius