Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serbas „Eurovizijoje“ atliks legendinio kompozitoriaus dainą (video)

Pagaliau paaiškėjo, kuri garsaus Balkanų kompozitoriaus Gorano Bregovičiaus daina skambės šių metų gegužę Osle. Šeštadienio vakarą nauju ir įdomiu formatu serbai nubalsavo, kad šių metų „Eurovizijoje“ dalyvaus Milanas Stankovičius su daina „Ovo je Balkan“.
Serbijos atstovas Milanas Stankovičius
Serbijos atstovas Milanas Stankovičius / Yu-estrada.com

Serbijos nacionalinis transliuotojas RTS šiais metais dėl finansinių sunkumų nusprendė pakeisti senąją atrankos į „Euroviziją“ tvarką. Labai populiarų šou „Beovizija“ pakeitė kitas renginys, per kurį iš trijų legendinio Balkanų kompozitoriaus G.Bregovičiaus parašytų dainų serbų žiūrovai išsirinko, jų nuomone, geriausią. Kompozitorius savo dainoms atlikti išsirinko tris pradedančiuosius dainininkus.

Didžioji televizijos auditorijos dalis savo balsus atidavė už Milaną Stankovičių ir jo lėtą dainą „Ovo je Balkan“. Etniniais motyvais paremta daina atliekama su tautiniais drabužiais apsivilkusiomis šokėjomis. Pernai Serbijos daina patyrė visišką fiasko, nes pirmą kartą nepriklausomybės istorijoje nepateko į „Eurovizijos“ finalą, o pusfinalyje užėmė dešimtą vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius