-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalas dėl „Eurovizijos“ balsų: rezultatai gali būti peržiūrėti

Šių metų „Eurovizijos“ organizatoriams teks gesinti kylantį skandalą dėl Rusijai šiame konkurse atstovavusios Anastasijos Prichodko balsų, kuriuos jai skyrė Ukraina.
Anastasija Prichodko
Anastasija Prichodko / Rusijos TV nuotr.

Kaip praneša portalas life.ru, Ukraina Rusijai atstovavusios atlikėjos dainą įvertino ne 8, kaip paskelbta oficialiai, o nuliu balų. Dėl to finaliniai rezultatai gali būti peržiūrėti.

Žiniasklaidos duomenimis, profesionali Ukrainos, iš kur ir kilusi 22 metų atlikėja, žiuri neskyrė A.Prichodko nė vieno balo. Ne ką geriau dainą įvertino ir Ukrainos žiūrovai. Tačiau likus vos dviem minutėms iki to laiko, kai visa Europa sužinojo ukrainiečių simpatijas, buvo paskelbta, kad Ukraina šiai dainai skyrė net 8 balus. 

Kaip skelbiama interneto portale, šio incidento Ukraina nė nemėgina glaistyti. „Visų pirma aš labai dėkingas už du balus, kuriuos Rusija davė mums, – pareiškė žurnalistams Ukrainos nacionalinio televizijos kanalo viceprezidentas Romanas Nedzelskis. – Tai labai kaimyniška ir partneriška!“

Jis teigė, kad į Europos transliuotojų sąjungą jau nusiųstas oficialus laiškas, kuriame klausiama, kaip galėjo taip atsitikti. Jo teigimu, informaciją, kad Ukraina skyrė Rusijai 8 balus, jie gavo likus vos dviem minutėms iki eterio, tad teko skelbti šiuos skaičius.

„Mes nekontroliuojame balsavimo trumposiomis žinutėmis, tačiau žinojome profesionalaus žiuri sprendimą. Mes nedavėme Rusijai jokių balų. Vyksta paprasčiausia manipuliacija. Suprantama, kad Norvegija objektyviai nugalėjo, čia nekyla jokių klausimų. Tačiau iš kur A.Prichodko iš Ukrainos gavo 8 balus?“ – piktinosi televizijos atstovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius