-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Soliaris traukiasi iš „Eurovizijos“ atrankos šiai nė neprasidėjus

Trečiadienį nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos rengėjai paskelbė visus netrukus prasidėsiančio konkurso dalyvius. Jų sąraše buvo ir dainininko Algimanto Minalgos-Soliario pavardė. Visgi atrankai dar nė neprasidėjus, Soliaris pranešė, kad iš konkurso traukiasi.
Soliaris
Soliaris / „Nuo... iki...“ nuotr.

„Eurovizijos“ atrankos dalyvių sąrašas buvo paskelbtas trečiadienio popietę. Taip pat paaiškėjo, kad konkursą ves netikėtas vedėjų duetas – Gabrielė Martirosianaitė ir Ieva Stasiulevičiūtė.

Iš viso „Eurovizijos“ atrankoje turėjo dalyvauti 51 atlikėjas, tarp jų – ir Soliaris. Vis dėlto atrankai nei nespėjus prasidėti dainininkas paskelbė, kad iš konkurso traukiasi. Tiesa, ne visai savo noru.

Viešą pareiškimą Soliaris išplatino „Facebook“ tinkle. Čia jis rašė:

„Liūdnos žinios: pasirodo, mano avarija, patirta neapdairaus vairuotojo dėka, pakoregavo daugiau nei tikėjausi mano gyvenime.

Dėl avarijos metu lūžusio žandikaulio atšaukėme visus šventinius koncertus, mano Kūčių stalo skanumynai ir mišrainės virto jogurtais ir kisieliumi (per šiaudelį), naujametinę naktį burna vis dar bus surakinta geležimis, tad vargu ar susišnekėsiu, greičiausiai liksiu namie gert savo jogurtų.

Kaip sakoma, sudegė namas su viskuo, ką turėjau, bet bent jau teliką spėjau išnešti.

Tai dar ne viskas, visus metus puoselėtą ir ruoštą šou, bei dainą (prie kurios dirbo keli žinomi prodiuseriai), specialiai „Eurovizijos“ atrankai, pasak daktarų, taip pat reikės atšaukti. Turėjau gerą dainą ir stiprią komandą ir tikėjau šiais metais, kad tikrai važiuosime nugalėti... Ką gi, oficialiai daktarai man liepė paskelbti, jog palikime šiais metais šansą kitiems.

Atsiprašau savo prodiuserių ir visos savo komandos už tai, kad išduodamas vairuotojo pažymėjimas žmonėms, kurie kelyje savo absurdiškais sprendimais žaloja žmones vidury dienos.

Paguodžia tai, kad vaikštau ir likau gyvas arba kad mašinoje nebuvo mano artimųjų. Kaip sakoma, sudegė namas su viskuo, ką turėjau, bet bent jau teliką spėjau išnešti.

Manęs laukia dar viena operacija, kuri tikiuosi padės galutinai atstatyti mano žandikaulio būklę. O tas bičas (avarijos kaltininkas), nei paskambino, nei atsiprašė, nors taksi vairuotojas ir nekaltas, skambino ir atsiprašinėjo už jį.

Na, turbūt atsiprašys, kai gaus sąskaitą iš draudimo už padarytą žalą. Va tokie būna žmonės Lietuvoje.

Įvykis kuris nubraukė visą šių metų darbą. Džiaugiuosi, kad bent spėjome išleisti dainą „Lėtai“, kuri surinko 2,1 milijonų jūsų peržiūrų. Ačiū, kad klausot. (Šypsena pro ašaras)

Gražių švenčių jums chebra, palydėkit senuosius ir atšvęskit naujuosius metus ir už mane.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius