Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Specialiai iš Diuseldorfo: Evelina Sašenko jėgas finalui kaupia miegodama

Patekusi į „Eurovizijos“ finalą, Lietuvos atstovė Evelina Sašenko pagaliau galėjo leisti sau atsipalaiduoti ir pailsėti nuo įtampos. Dvi laisvas dienas iki generalinių finalo repeticijų Evelina daugiausia laiko skyrė miegui ir bendravimui su šeima.
Lietuvos atstovė Evelina Sašenko
Lietuvos atstovė Evelina Sašenko / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Trečiadienį Evelina ilsėjosi, o vakare buvome trumpai susėdę kartu su jos tėveliais, pasivaišinome iš Lietuvos atvežtu šakočiu ir kitomis lietuviškomis gėrybėmis, – pasakojo Lietuvos delegacijos vadovas Audrius Giržadas. – Šiandien ji pusdienį miega, nes sakė norinti pailsėti nuo viso to šaršalo ir ramiai susikaupti finalui.“

Tik šiandien pasižiūrėjau pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio vaizdo įrašą – ir man patiko! Supratau, kad dabar turiu atsipalaiduoti, nesiraukyti, daug šypsotis ir tiesiog gerai padainuoti.Pati Evelina prisipažino, kad nors ir nieko intensyvaus neveikė, jau pradėjo galvoti apie finalą ir savo pasirodymą jame.

„Jaučiuosi gerai, bet jau pradėjau galvoti, ką čia turiu padaryti, kad palikčiau dar didesnį įspūdį, – neslėpė Lietuvos atstovė. – Tik šiandien pasižiūrėjau pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio vaizdo įrašą – ir man patiko! Supratau, kad dabar turiu atsipalaiduoti, nesiraukyti, daug šypsotis ir tiesiog gerai padainuoti.“

Trečiadienio vakarą daugybę finalo dalyvių sutraukė Rusijos atstovo Aleksejaus Vorobjovo vakarėlis, tačiau Lietuvos atstovė jame nepasirodė. Tiesa, per antrąjį „Eurovizijos“ pusfinalį ketvirtadienio vakarą Lietuvos atlikėjai teks pasipuošti ir atvykti į areną.

„Ketvirtadienio vakarą Evelina ir visa Lietuvos delegacija yra pakviesta specialioje ložėje, „Esprit“ arenoje, stebėti antrąjį „Eurovizijos“ pusfinalį su kitais finalistais, taip pat ir didžiojo penketo dainininkais, – pasakojo A.Giržadas. – Esame paprašyti pasipuošti, nusigrimuoti, nes tiesioginės transliacijos metu bus trumpas pasijungimas iš finale pasirodysiančių atlikėjų ložės.“

Lietuvai atstovaujanti dainininkė buvo atvira – antruoju „Eurovizijos“ pusfinaliu ji visai nesidominti ir mielai liktų viešbutyje.

„Nesidomiu visai, todėl labai tingiu ruošis, puoštis ir po to vėl kelias valandas arenoje laukti, kol viskas prasidės“, – šypsojosi visą šio konkurso organizavimo tvarką jau perpratusi Evelina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius