Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Specialiame paramos koncerte Andrius Pojavis prašys žmonių pagalbos pasiruošimui „Eurovizijai“

Lietuvos atstovas „Eurovizijos“ konkurse Andrius Pojavis, besiruošdamas pasirodymui visai Europos publikai, žengia Sasha Song ir Donato Montvydo pėdomis: lėšas savo pasirodymui jis rinks specialaus paramos koncerto metu, kurį žiūrovai stebėti galės vasario 10 dieną.
Andrius Pojavis
Andrius Pojavis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Koncerto metu A.Pojavis atliks visus savo albumo „Aštuoni“ kūrinius, jam pritarti patikėta LRT grupei. Žiūrovus džiugins ir aukoti kvies ir kviestiniai koncerto svečiai.

Visą kelionę, gyvenimą ir nario mokestį „Eurovizijos“ atstovui apmoka LRT komanda, o koncerto metu surinktos lėšos bus skirtos pasirodymo tobulinimui bei įvaizdžio kūrimui.

Kaip rodo praktika, tokie koncertai išties gali padėti atlikėjui pasiruošti „Eurovizijai“ – žmonės šalies atstovui aukoja noriai. Antai pernai gegužę D.Montvydui buvo paaukota per 80 tūkst. litų. Vis dėlto atlikėjo prodiuserio Martyno Tylos lūkesčių anais metais išpildyti nepavyko – vyras ragina nepamiršti, kad dalis sumos atitenka telekomunikacinėms kompanijoms už suteiktas paslaugas, o pasiruošti konkursui gali reikėti ir per 100 tūkst.

Savo ruožtu Lietuvos delegacijos „Eurovizijoje“ vadovas A.Giržadas anksčiau minėjo, kad aukoti kviečia tuos, kurie iš tiesų nori ir gali prisidėti prie Lietuvos atstovų pasiruošimo. „Jei turite svarbesnių vietų, kur galėtumėte padėti tuos pinigus – pavyzdžiui, jei jūsų kaimyno vaikas alksta, neaukokite. Savo lėšas mums skirkite tik tokiu atveju, jei tikrai galite – nenorime raginti vargstančių“, – anksčiau sakė A.Giržadas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius