-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susijaudinusiai Vilijai Matačiūnaitei prieš antrąjį „Eurovizijos“ pusfinalį prireikė valerijono

Prieš antrąjį „Eurovizijos“ pusfinalį Lietuvos atstovė konkurse Vilija Matačiūnaitė neslėpė jaudulio. Tam, kad jį numalšintų, atlikėjai prireikė vaistų – keliaudama į „B&W Hallrene“ areną dainininkė gėrė valerijoną.
Vilija Matačiūnaitė
Vilija Matačiūnaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Į „B&W Hallrene“ areną, kur vyksta „Eurovizijos“ konkursas, V.Matačiūnaitė išvyko popiet, kartu su ja autobusu keliavo visa Lietuvos delegacija – pritariančiosios vokalistės, Šarūnas Kirdeikis, tik ketvirtadienį į Kopenhagą atvykęs jos mylimasis Viktoras Vaupšas ir kiti.

Arenoje jos laukia paskutinė generalinė pusfinalio repeticija, o jau 22:00  valandą prasidės tai, ko visi laukia užgniaužę kvapą – antrasis „Eurovizijos“ pusfinalis. V.Matačiūnaitė čia dainuos septintu numeriu.

Nors prieš išvykdama į areną V.Matačiūnaitė tikino esanti visiškai rami ir savimi pasitikinti – spinduliavo gera nuotaika, šmaikštavo, jaudulį dėl artėjančio išbandymo ėmė jausti dar autobuse. 

Keliaudama į areną V.Matačiūnaitė garsiai skaitė gerbėjų jai parašytas žinutes, džiaugėsi, kad sulaukė itin daug palaikymo net ir iš nepažįstamų, taip pat – kitų dainininkų. Dainininkė mėgino nuspėti, kurios šalys šiandien jai galėtų skirti savo balsus – gal Gruzija, Airija?

Tačiau netrukus dainininkės nuotaika pasikeitė. „Merginos, man reikia valerijono. Po truputį kyla jauduliukas“, – į pritariančiąsias vokalistes kreipėsi V.Matačiūnaitė. Šios netruko pasirūpinti, kad Vilijai nieko netrūktų. 

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vilija Matačiūnaitė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vilija Matačiūnaitė

Jaudulį valerijonu pažaboti nusprendė ir kartu su Vilija scenoje pasirodysiantis Šarūnas Kirdeikis. Prieš lipdamas į „Eurovizijos“ sceną ketvirtadienį jis – itin ramus, nekalbus, bando susitelkti laukiančiam išbandymui. 

V.Matačiūnaitė juokavo, kad tik valerijono šiandien neišgertų per daug – juk po to teks dainuoti apsvaigusiai, o publika gali ir nesusižavėti. 

Žmonės.lt primena skaitytojams, kad V.Matačiūnaitė ketvirtadienį antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio dainuos septinta. 

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Viktoras Vaupšas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Viktoras Vaupšas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius