Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susipažinkite: Izraelio garbę „Eurovizijoje“ gins vos dvi varžoves nugalėjusi Mei Feingold

Danijoje vyksiančiame „Eurovizijos“ konkurse Izraelio garbę gins dainininkė Mei Feingold: nurungusi dvi konkurentes ji iškovojo teisę atstovauti savo šaliai didžiausiame Europos dainų konkurse.
Mei Feingold
Mei Feingold / Asmeninio albumo nuotr.

Pastaraisiais metais Izraelis savo atstovą „Eurovizijoje“ rinkdavo nacionalinės atrankos būdu – vertinimus dešimtims atlikėjų žarstydavo ir komisija, ir televizijos žiūrovai. Šįmet nacionalinis šalies transliuotojas atsisakė masyvios atrankos idėjos ir iš trijų savo nuožiūra pasirinktų dainininkių pasirinko vieną: M.Feingold nurungė Maya Buskila ir Ela Doron.

M.Feingold yra itin populiari Izraelyje – galbūt dėl to jos sėkme Europoje tiki nacionalinis šalies transliuotojas. Mergina yra dainavusi ne viename dideliame muzikos festivalyje, koncertuoja užsienyje. 

Kokią dainą „Eurovizijoje“ ji atliks, dar nėra žinoma. Planuojama, kad atlikėja turės galimybę pasirinkti vieną iš trijų jai siūlomų kūrinių. 

M.Feingold pasirodys viename iš „Eurovizijos“ konkurso pusfinalių. Pirmasis pusfinalis Danijoje, Kopenhagoje, bus rengiamas gegužės 6, antrasis – 8 d. „Eurovizijos“ finalas vyks gegužės 10 d. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius