Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The Roop“ – apie susitikimą su I.Šimonyte ir jos dovanas: „Premjerė yra šiltas žmogus“

Jau už poros dienų į Roterdamą, kur šiemet vyks didysis „Eurovizijos“ konkursas, išvykstantys „The Roop“ džiaugiasi gavę galimybę prieš konkursą pasimatyti su Ministre Pirmininke Ingrida Šimonyte. Grupės nariams Vaidotui Valiukevičiui, Robertui Baranauskui ir Mantui Banišauskui premjerė paliko malonų įspūdį, o ir tuščiomis tikrai neišleido.

15min kalbintas „The Roop“ narys, būgnininkas Robertas Baranauskas patikino, kad po trečiadienio rytą Vyriausybės rūmuose įvykusio susitikimo su I.Šimonyte jaučiasi laimingas. Nors susitikimas vyko neilgai, laikas su premjere prabėgo labai greitai, bet ji jam spėjo palikti malonaus žmogaus įspūdį.

„Premjerė yra šiltas žmogus. Sakė palaikysianti mus. Ji visada palaiko visus, garsinančius Lietuvą“, – įsitikinęs R.Baranauskas.

LRV spaudos tarnybos nuotr./I. Šimonytė susitiko „The Roop“ atstovais
LRV spaudos tarnybos nuotr./I. Šimonytė susitiko „The Roop“ atstovais

Susitikimo metu „The Roop“ nariai trumpai aptarė „Euroviziją“, premjerė grupei linkėjo sėkmės, negailėjo paskatinančių žodžių.

„Skleiskite geltonosios bangos virusą ir garsinkite Lietuvos vardą. Nuoširdžiai linkiu jums šiais metais nugalėti, nes pergalės esate verti“, – sakė ji.

Tačiau vien žodžiais neapsiribojo – įteikė ir dovanų.

VIDEO: Akimirkos iš „The Roop“ susitikimo su I.Šimonyte: įteikė dovanų ir drauge pozavo nuotraukoms

Į susitikimą I.Šimonytė atvyko vilkėdama geltonos spalvos, kuri yra tapusi „The Roop“ šiųmetės eurovizinės dainos „Discoteque“ simboliu, marškinėliais. Netrukus tokius pačius gavo grupės nariai ir iš karto juos apsivilko.

Premjerė jiems padovanojo ir Lietuvos vėliavą. „Ją tikriausiai išsivešime į „Euroviziją“, – dovanomis ir palaikymu džiaugėsi „The Roop“ narys Robertas.

LRV spaudos tarnybos nuotr./I. Šimonytė susitiko „The Roop“ atstovais
LRV spaudos tarnybos nuotr./I. Šimonytė susitiko „The Roop“ atstovais

15min pasiteiravus, kokias emocijas grupės nariai išgyvena likus vos dviem dienoms iki išvykimo į Roterdamą, pašnekovas užtikrino, kad jie jaučiasi visiškai pasiruošę.

„Viską, ką galėjome, surepetavome, tai viskas, kas nuo mūsų priklauso, yra paruošta. Esame pasiruošę keliauti, o nukeliavę dar repetuosime arenoje, nes svarbu sužiūrėti, kad teisingai sudirbtų kameros. Tai yra pagrindinis dalykas, nes juk tik per jas ir būsime matomi žmonėms,“ – šypsojosi R.Baranauskas.

15min primena, kad šiemet „Eurovizijos“ dainų konkursas įvyks Nyderlandų mieste Roterdame. Pirmasis pusfinalis nugriaudės gegužės 18-ąją, antrasis – gegužės 20-ąją, o finalas – gegužės 22-ąją.

Lietuvos atstovai „The Roop“ su daina „Discoteque“ pasirodys pirmajame pusfinalyje patys pirmieji.

Šių metų eurovizinė daina „Discoteque“ jau per pirmąją savaitę pagerino visus Lietuvos dainų klausomumo internete rekordus, „The Roop“ ir daina „Discoteque“ tapo Lietuvą sutelkiančiu fenomenu.

Vien per pirmąjį mėnesį pasirodė daugiau nei 500 straipsnių užsienio šalių portaluose apie grupę ir dainą „Discoteque“, o žinios sklaida skaičiuojama dešimtimis milijonų.

Vyriausybės kanceliarijos Įvaizdžio grupės stebėsenos duomenimis, 2020 m. pirmąjį pusmetį ir 2021 m. pirmąjį ketvirtį „The Roop”, vertinant kultūros sritį, daugiausia prisidėjo prie Lietuvos matumo ir žinomumo formavimo užsienio šalyse.

Praėjusių metų „Eurovizija“ dėl pandemijos buvo atšaukta. Joje Lietuvai taip pat turėjo atstovauti grupė „The Roop“, tąsyk deleguota su kūriniu „On Fire“.

TAIP PAT SKAITYKITE: „The Roop“ choreografo istorija: pripažinimas, ramybės paieškos bažnyčioje ir svetur gyvenantys vaikai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius