Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The Roop“ paviešino „eurovizinės“ dainos fragmentą: gerbėjai jau pranašauja sėkmę

Nors pilna daina „Discoteque“, su kuria „The Roop“ šiemet sieks pergalės nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje, pasirodys tik penktadienį, nekantraujantiems gerbėjams grupė jau pateikė trumpą kūrinio ištrauką. Paviešintas fragmentas jau spėjo susilaukti pagyrų.
„The Roop“
„The Roop“ / Grupės nuotr.

Po to, kai dėl pandemijos pernai į didžiąją „Euroviziją“ su daina „On Fire“ „The Roop“ taip ir neišvažiavo, buvo nuspręsta šiemet grupei suteikti teisę iškart pasirodyti nacionalinės atrankos finale.

Kurį laiką svarstę, muzikantai gerbėjų džiaugsmui nusprendė ir šiemet kautis dėl kelialapio į didžiąją konkurso sceną, o tam pasirinko dainą „Discoteque“.

Šis kūrinys bus oficialiai pristatytas sausio 22-ąją, penktadienį. Grupė jį atliks ir antroje nacionalinės atrankos laidoje, kuri bus parodyta šeštadienį. Tiesa, balsuoti už „The Roop“ gerbėjai galės tik atrankos finalo metu.

Tačiau grupė jau dabar intriguoja – dar prieš pasirodant pilnai dainai socialiniuose tinkluose paviešino „Discoteque“ ištrauką:

Nors ištrauka trumpa, kai kurie fanai jau įsitikinę, kad kūrinys bus sėkmingas.

„Jau žinau, kad čia bus dar viena bomba“, „Man jau patinka“, „Jau matau, kad bus geras“, – tokie ir panašūs komentarai pasipylė po paviešinta ištrauka.

Prieš tai „The Roop“ paviešino ir dainos nuotaikos fragmentą:

Socialiniuose tinkluose grupė taip pat rašė, kad „Discoteque“ bus kitokios stilistikos kūrinys negu „On Fire“.

„Daina „Discoteque“ nėra „On Fire“ kopija. To mažiausiai norėjome. Tačiau vienas dalykas, kuris sieja šiuos kūrinius (be grupės narių) yra tai, kad abu skamba kažkiek neįprastai. Ir tas mums patinka!“ – rašė „The Roop“.

Regis, grupė pasiruošusi užkurti tikrą diskoteką, o kaip naujai dainai pasiseks šiųmetėje „Eurovizijos“ atrankoje, sužinosime jau visai greitai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius