Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The Roop“ vėl stebina – „Discoteque“ atliko taip, kaip dar nesame girdėję: išgirskite akustinę versiją

Iki didžiosios „Eurovizijos“ Roterdame liko mažiau nei mėnuo ir visi su nekantrumu laukiame, kaip joje pasiseks mūsų atstovams „The Roop“. Tačiau grupė staigmenų turi paruošusi dar iki konkurso – šįkart ji pristatė akustinę savo eurovizinės dainos „Discoteque“ versiją.
„The Roop“
„The Roop“ / J.Urbonaitės nuotr.

Kai pasaulio dar nebuvo sukaustęs koronavirusas, kasmet prieš didžiąją „Euroviziją“ kai kuriose šalyse buvo organizuojami specialūs renginiai, į kuriuos vykdavo „Eurovizijos“ dalyviai iš visos Europos. Čia jie atlikdavo savo dainas, bendraudavo su žiniasklaida.

Kadangi pandemija tęsiasi, Amsterdamas ir Londonas tokias savo šventes perkėlė į kitus metus, o štai Ispanija renginį „PrePartyES“ nutarė surengti internete. Trijų valandų trukmės transliacija, kurią vedė šiųmetis Ispanijos atstovas „Eurovizijoje“ Blas Cantó, buvo rodoma „YouTube“ platformoje šeštadienio vakarą.

Renginiui savo gyvai atliekamas dainas įrašė 31 šalies atstovai šių metų konkurse, taip pat pasirodė kviestiniai svečiai. O tarp atstovų buvo ir Lietuvos vėliavą šiemet nešanti grupė „The Roop“ su daina „Discoteque“.

Tik šįkart kūrinys suskambo visiškai, kitaip, nei esame įpratę. „The Roop“ įrašė akustinę savo hito versiją. Šiai versijai konkurso gerbėjai negailėjo pagyrų. O ką manote jūs?

VIDEO: The Roop - Discoteque - Lituania 2021

Norite išgirsti ir kitų šalių kūrinius „PrePartyES“? Visą renginį galite stebėti čia:

VIDEO: PrePartyES 2021 · Eurovision Concert from Madrid #PrePartyES21

15min primena, kad šiemet „Eurovizijos“ dainų konkursas įvyks Nyderlandų mieste Roterdame. Pirmasis pusfinalis nugriaudės gegužės 18-ąją, antrasis – gegužės 20-ąją, o finalas – gegužės 22-ąją.

Lietuvos atstovai „The Roop“ su daina „Discoteque“ pasirodys pirmajame pusfinalyje patys pirmieji.

Praėjusių metų „Eurovizija“ dėl pandemijos buvo atšaukta. Joje Lietuvai taip pat turėjo atstovauti grupė „The Roop“, tąsyk deleguota su kūriniu „On Fire“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius