Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už „Eurovizijos“ borto likusi Mia: „Paskutines 15 minučių buvo blokuojami balsai“

Pasibaigus nacionalinei „Eurovizijos“ atrankai Vilija Pilibaitytė-Mia neslėpė apmaudo: ji antrus metus iš eilės nuo pergalės liko tik per plauką: šįkart vietą didžiajame „Eurovizijos“ konkurse užleido Vaido Baumilos ir Monikos Linkytės duetui. Žmonės.lt Mia sakė finalo metu akimirką patikėjusi, kad šįkart laimės. Ji mano, kad galutiniam žiūrovų balsavimo rezultatui įtakos galėjo turėti trikdžiai.
Vilija Pilibaitytė-Mia
Vilija Pilibaitytė-Mia / Lukas Balandis / BNS nuotr.
VIDEO: Lietuvos „Eurovizijos“ atrankos finalo nugalėtojų spaudos konferencija

Po „Eurovizijos“ atrankos finalo V.Pilibaitytė-Mia sakė nenubraukusi nė vienos ašaros. Liūdna ir neatrodė: kartu su nugalėtojais ir atrankos rengėjais linksminosi naktiniame klube surengtose finalo dūzgėse. 

Žmonės.lt ji sakė transliacijos metu akimirką patikėjusi, kad pati taps nugalėtoja – juk didžiąją laidos dalį televizijos žiūrovai aktyviau balsavo už ją, o ne Moniką ir Vaidą. Kodėl tada finalo pabaigoje žiūrovų balsų daugiau gavo duetas?

„Paskutines 15 minučių buvo blokuojami balsai. Niekas negalėjo prisiskambinti – priėmė tik kas 10-ą skambutį. Tai vienintelis dalykas, kuris mane labai sujaudino. Nieko nemanau, tik konstatuoju faktą... Pati skambinti nebandžiau, nes stovėjau tiesioginiame eteryje, bet mano merginos stovėjo už kameros ir rodė, kad negali prisiskambinti. Manau, tai turėjo įtakos rezultatui“, – svarstė V.Pilibaitytė-Mia. 

TAIP PAT SKAITYKITE: Netikėtai atsisegus suknelės sagoms Monikai Linkytei scenoje teko slėpti gilią iškirptę

Dainininkė neslėpė: kad Vaidas ir Monika dainuos kartu ji sužinojo tik likus kelioms dienoms iki finalo, žinia ją nuteikė labai nemaloniai. „O kaip jums atrodo? Įsivaizduokite... Esate trise, o po to jie dviese atsistoja prieš vieną. Kaip pasijaustumėte?“, – atsakė klausimu. 

Tačiau varžovų susivienijimas, anot jos, irgi byloja viena: Mia – stipri varžovė. „Esu labai laiminga, nes mane palaikė daug žmonių. Vis dėlto aš buvau viena. Supratau, kad esu gana stipri – jie dviese pabijojo prieš mane stoti po vieną. Taigi sugebėjau įbauginti. Tai didžiulis įvertinimas iš jų pusės“, – šypsojosi atlikėja. 

Tačiau paprašyta įvertinti šių metų Lietuvos atstovus „Eurovizijoje“, to daryti nepanoro: „Nieko negaliu vertinti. Vertina komisija ir žiūrovai, o aš – jų kolegė, atrankos dalyvė.“

VIDEO: 2015-ųjų „Eurovizijos“ atrankos finalo dalyvių pasiruošimas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Eurovizijos“ atrankos finalo akimirka
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Eurovizijos“ atrankos finalo akimirka

Ko pačiai Miai pritrūko iki pergalės? „Nežinau. Tai tik žiūrovai gali atsakyti. Mes darėme viską, ką galėjome, geriausiai. Gal pritrūko laiko? Vis dėlto per vieną naktį neįmanoma padaryti gero šou. Manau, kad su savo grupės merginomis padariau labai daug. Didžiuojuosi jomis ir savimi, taip pat savo artimaisiais, kad jie mane ištvėrė. Gyvenau tik „Eurovizija“... ir labai didžiuojuosi savo gerbėjais, kurie man parodė, kad mane myli“, – svarstė ji. 

Nepaslaptis, kad Mia – labai emocionali ir nesibodi atskleisti savo jausmų. Ar verkė pralaimėjusi? „Tikrai ne. Atėjau čia kovoti, o ne verkti. Tik pasigailėjau, kad žmonės balsavo ir išleido tiek daug pinigų. Jie nuėjo šuniui ant uodegos“, – sakė atlikėja.

O paklausta, ar sutiktų atrankoje dalyvauti vėl, susimąstė: „Nežinau. Kol bus tokia sistema, manau, ne. Nebent atsirastų tokia daina, kuri mane pakerėtų. Aš ateičiau ir sakyčiau, kad turiu dainą, o man sakytų „važiuok“. Tada taip. Bet šiaip... Neverta aukoti savo laiko, neverta aukoti žmonių, kurie mane palaiko ir už mane serga, pinigų. Tai – bergždžias dalykas. Jei nuoširdžiai, gyvenime aš nebetikiu niekuo.“

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Mia
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Mia

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius