Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaidas Baumila ir Monika Linkytė kreipėsi į emigrantus – prašo balsuoti „Eurovizijoje“

Trečiadienio pavakarę Vilniaus centre leidusių miestiečių akis traukė prie paminklo Gediminui vykęs šurmulys: Lietuvos atstovai „Eurovizijoje“ Vaidas Baumila ir Monika Linkytė čia filmavo kreipimąsi į užsienyje gyvenančius tautiečius – prašė nepamiršti palaikyti duetą konkurse ir atiduoti savo balsą Lietuvai.
Tomas Perkūnas, Monika Linkytė ir Vaidas Baumila
Tomas Perkūnas, Monika Linkytė ir Vaidas Baumila / Viganto Ovadnevo / 15min nuotr.

Rankose laikydami vėliavą su Vyčiu Vaidas Baumila ir Monika Linkytė, kurie trečiadienį taip pat pristatė eurovizinės fotosesijos kadrus, kreipėsi į svetur gyvenančius lietuvius: ragino nepraleisti „Eurovizijos“ konkurso ir, žinoma, atiduoti savo balsą tautiečiams – balsuoti už Lietuvą. 

„Raginome pasaulio lietuvius, išeivius, nepamiršti mūsų ir palaikyti. Tačiau tikimės, kad ne tik tos šalys, kur gyvena daug lietuvių, skirs mums balsus“, – Žmonės.lt sakė V.Baumila.

VIDEO: Monikos Linkytės ir Vaido Baumilos linkėjimai emigrantams

Žmonės.lt primena, kad Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovausiantis duetas konkurse pasirodys antrojo pusfinalio metu, gegužės 21-ąją. Lietuviams teko nesėkmingu vadinamas pasirodymo numeris – jie dainuos patys pirmi. 

Paklaustas apie pasirodymo numerį ir jam klijuojamą nesėkmingojo etiketę, V.Baumila kalbėjo su šypsena veide: „Juk mums patikėjo atidaryti antrojo pusfinalio šventę! Jau dvejus metus iš eilės pirmu numeriu pasirodantys atlikėjai patenka į finalą. Tas numeris mūsų absoliučiai negąsdina. Išeisim į sceną pirmi, kaip patys kiečiausi! Mums pasiūlė atidaryti šou! Žinoma, jie dvejojo, ar tai mus išleisti pirmus, bet vėliau sakė, kad mes žiauriai geri, profai, o mūsų daina labai gera ir užvedanti – galima pasikliauti, kad padarysime gerą šou. Tai žinia, kad mumis taip pasitiki, ir nuramino.“

Iš 17-os antrojo pusfinalio dalyvių į „Eurovizijos“ finalą pateks 10, taigi kiekvienas emigrantų balsas Lietuvos atstovams – labai svarbus. 

Viganto Ovadnevo/15min.lt nuotr./Monika Linkytė ir Vaidas Baumila
Viganto Ovadnevo/15min.lt nuotr./Monika Linkytė ir Vaidas Baumila

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius