Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaidas Baumila pristato nuotaikingą dainą „This Time“, ji skambės „Eurovizijos“ atrankoje

Vaidas Baumila pristato nuotaikingiausią būsimo albumo „Iš naujo“ dainą „This Time“. Neplanuotą Vaido sprendimą dalyvauti „Eurovizijoje“ padiktavo būtent ši daina.
Vaidas Baumila
Vaidas Baumila / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Tai išskirtinė daina – ji turi kokius 200 procentų pozityvaus užtaiso. Ją išgirdus, man iš karto norisi judėti, net nepajuntu, kaip ritmą pagauna kojos, tada pečiai, ir ką gi – jau visas šoku, – šypsodamasis dainą pristato Vaidas. – Neabejoju, kad visus klausytojus ji irgi išjudints – nesvarbu, ar jos klausysitės automobilyje ar biure, ar namie, nesvarbu, ar ją girdės mažas ar didelis – ši daina užkrečiamai veikia visus be išimčių.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Klausykite ir rinkite: pristatyta 11 dainų, iš kurių viena atstovaus Lietuvai „Eurovizijoje“

Dainos kompozitorius Vytas Bikus teigia, kad pirmiausia norėjo sukurti tokią dainą, kuri patiktų pačiai komandai: „Norėjau dainos, kurią ir aš, išgirdęs per radiją, norėčiau pasigarsinti.“

VIDEO: Vaidas Baumila - This Time

Nors dainininko darbo grafikas šiuo metu ypač įtemptas – Vaidas intensyviai ruošiasi 2015 m. kovo mėnesį įvyksiančiam albumo „Iš naujo“ pristatymui ir repetuoja vaidmenį miuzikle – tačiau „This Time“ viską apvertė aukštyn kojom.

„Kai su vadybininku išgirdome šią albumui rengiamą dainą, pagalvojome, kad būtų neteisinga neleisti jai nuskambėti nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje, kurios atmosferą ir kuria tokios pozityvios dainos“, – paaiškina Vaidas.

„Tikiu šia daina ir tikiuosi, kad ja patikės ir klausytojai“, – sako atrankos favoritu laikomas atlikėjas. Paklaustas, kaip vertina savo galimybes laimėti šių metų Eurovizijos atranką, dainininkas  išlieka diplomatiškas: „Aš tikrai galiu pažadėti, kad įdėsiu visas jėgas, tačiau balsuos komisija ir žiūrovai“.

Jūsų dėmesiui – visos šių metų „Eurovizijos“ atrankos dainos, klausykite ir rinkite sau patinkančią:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius