-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienoje dirbantys pasaulio žurnalistai neabejoja – Vaidas ir Monika bus „Eurovizijos“ finale

Greta Vienos „Stadthalle“ arenos, kurioje 22:00 valandą Lietuvos laiku prasidės antrasis „Eurovizijos“ pusfinalis, esančiame spaudos centre pluša arti 2 tūkst. žurnalistų iš viso pasaulio. Jų gretose rasti tokį, kuris abejotų Lietuvos atstovų Vaido Baumilos ir Monikos Linkytės sėkme pusfinalyje, sunku – atrodytų, kaip vienas sutaria, kad finale lietuviai dainuos vėl.
Debanas Aderemi ir William Lee Adams
Debanas Aderemi ir William Lee Adams / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Lietuvos atstovai Vaidas ir Monika pradės antrąjį „Eurovizijos“ pusfinalį – jų pasirodymo numeris pirmas. Spaudos centre dirbantys žurnalistai, kurie čia atvyko ne tik iš Europos šalių, bet ir iš, pavyzdžiui, Australijos, JAV ar Naujosios Zelandijos, eurovizinį lietuvių pasirodymą matė jau kelis kartus – stebėjo generalines „Eurovizijos“ repeticijas. 

Todėl spėjo susidaryti įspūdį, kuris – net labai neblogas. Antai žurnalistas iš Didžiosios Britanijos Debanas Aderemi neabejoja, jog lietuviai pateks į „Eurovizijos“ finalą. Vaidas ir Monika, anot jo, labai gražūs žmonės, kurie publiką pavergia savo nuoširdumu. Televizijos ekrane jie atrodo puikiai, moka dirbti su kameromis, o ir daina gera. 

VIDEO: Pasaulio žurnalistai tiki Vaido ir Monikos sėkme "Eurovizijoje"

Jo kolega Williamas Lee Adamsas pritaria, kad duetas pateks į finalą, ir sako, kad šių metų Lietuvos pasirodymas – daug geresnis už pernykštį. Visgi už Vaido ir Monikos šou jam labiau patiko Malmėje „Eurovizijoje“ dainavęs Andrius Pojavis. Kalbėdamas apie duetą žurnalistas pabrėžia, kad tai – ne grožio, o dainų konkuras, ir „This Time“ nėra jo mėgstamiausia.

Kad lietuviai bus „Eurovizijos“ finale neabejoja ir kiti – tuo įsitikinę su Žmonės.lt bendravę žiniasklaidos atstovai iš Škotijos, Australijos, Moldovos, Slovėnijos. Moniką ir Vaidą žurnalistai giria už jų nuoširdumą ir plačias šypsenas, linksmą kūrinį, grožį. Lietuvos atstovams žurnalistai net klijuoja „romantiškiausio „Eurovizijos“ pasirodymo“ etiketę. 

VIDEO: "Eurovizijoje“ pluša tūkstančiai žurnalistų iš viso pasaulio

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius