Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Visus varžovus „Eurovizijoje“ sužinojusi Ieva Zasimauskaitė: „Finale bus ką veikti“

Ketvirtadienio vakarą Lisabonoje skambėjo antrasis „Eurovizijos“ pusfinalis. Finalui besiruošianti mūsų atstovė varžovų pasirodymus taip pat žiūrėjo. Jos manymu, šis pusfinalis buvo silpnesnis negu pirmasis.
Ieva Zasimauskaitė
Ieva Zasimauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Ketvirtadienio vakarą Ieva Zasimauskaitė antrąjį „Eurovizijos“ pusfinalį stebėjo viešbutyje. Paaiškėjus dar 10 atlikėjų, su kuriais ji susitiks finalinėje kovoje, ši apgailestavo, kad Latvija į kitą etapą nepraėjo.

„Labai nustebino, kad Latvijos atstovė nepateko, buvau įsitikinusi, kad ji praeis, jos pasirodymas buvo geras. Šiandien kažkas buvo su garsu, nes labai daugelis dalykų, man atrodo, nepadarė visko, ką galėjo. Esu girdėjusi daugelį jų prieš „Euroviziją“ vakarėliuose, į kuriuose mes važiavome“, – kalbėjo Ieva.

Tačiau atlikėja džiaugėsi, kad į finalą pateko Danijos atstovas. „Mano mama ką tik juokavo: ne tik dukrą išleidau į finalą, bet ir sūnų – danas labai panašus į mano brolį. Gana panašūs plaukai ir barzda“, – juokavo ji.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Danijos atstovas Rasmussenas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Danijos atstovas Rasmussenas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ieva Zasimauskaitė ir Ugnius Zasimauskas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ieva Zasimauskaitė ir Ugnius Zasimauskas

Taip pat jai patiko australė: „Ji – be galo mielas žmogus. Manau, kad per finalą sudainuos kur kas geriau.“

Pasak Ievos, šiame pusfinalyje nebuvo jokios dainos, panašios į jos eurovizinį kūrinį, tačiau šeštadienį vyksianti kova bus išties sunki.

„Stipriausi konkurentai finale bus vokietis – jis taip pat naudoja panašias vizualizacijas, panaši ir meilės tematika. Aišku, ispanai – mano meilės. Prancūzai labai stiprūs. Iš tikrųjų, finale bus ką veikti“, – kalbėjo I.Zasimauskaitė.

Visgi, Ievos manymu, antrasis pusfinalis buvo kur kas silpnesnis nei pirmasis, kuriame ji dainavo. Bet galbūt – taip net geriau?

„Su komanda svarstėme, kaip yra iš tikrųjų. Man atrodo, kad šis buvo silpnesnis pusfinalis. Bet gal ir gerai, kad dainavau pirmame, nes ten buvo taip stipriau. Mano pusfinalyje buvo kiekviena daina įdomi, o šiame – neužkabino, vis galvodavau, koks bus kitas atstovas“, – 15min sakė ji.

Penktadienio paryčiais paaiškės, kelintu numeriu finale dainuos ir pati Ieva. Tačiau ji sako dėl to nesukanti galvos.

„Turbūt Audriaus Giržado žinutę gausiu tik atsikėlusi, nelauksiu pati. Bet šiaip aš nestresuoju. Manau, kad tikrai nebūsiu pirma. Būsiu tarp greitesnių dainų. Tikrai nebūsiu vėl tarp Izraelio ir Čekijos, nes jie pasirodo antroje dalyje. Tai kaip ir man ramu. Manau, kad numeris neturi reikšmės.“

VIDEO: Penkis kartus laimę „Eurovizijos“ atrankose bandžiusi I.Zasimauskaitė – medituojanti krišnaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius