-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

10 ženklų, atskleidžiančių, kad jūsų vaikinas ruošiasi jums pasipiršti

Daugeliui merginų būna gana sunku laukti, kol jų vaikinas galiausiai nuspręs paprašyti rankos. Tinklalapyje cosmopolitan.com, remiantis ekspertų išvadomis ir patarimais, pateikta 10 ženklų, iš kurių galite spręsti, kad vaikinas jau pasiruošęs jums pasipiršti.
Santuoka
Santuoka / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Jis nuolat pabrėžia, kokia esate jam brangi

Jeigu vaikinas apie jus kalba tik teigiamai ir nuolat primena, kokia jam esate svarbi, galite būti tikra, kad jis jau planuoja bendrą gyvenimą kartu su jumis. Tikrai didelė tikimybė, kad netrukus jis priklaups ir užduos jūsų taip laukiamą klausimą.

Jis visuomet jus pasikviečia į giminės susitikimus

Jeigu jūsų vaikinas su jumis sieja savo ateitį, natūralu, kad visuomet jus pasikvies ir į giminės susitikimus, ir į kitus jam labai svarbius renginius. Jis tikrai nesistengtų jūsų supažindinti su savo giminėmis, jeigu nemanytų, kad judviejų draugystė yra labai rimta.

Jis laiko jus savo komandos dalimi

Kadangi vaikinams karjera yra viena svarbiausių jų identiteto sudedamųjų dalių, galite būti tikra, kad jam rūpite, jeigu esate pats pirmasis žmogus, į kurį jis kreipiasi, kai jam prireikia pagalbos ar kai jis nori pasipasakoti apie savo pasiekimus.

Jis turi jau vedusių draugų

Jūsų vaikinas varto akimis vos gavęs pakvietimą į vestuves, o galbūt nuolat niurzga jums vos pasiūlius nueiti į dvigubą pasimatymą su jūsų pažįstama vedusia pora? Jeigu taip, tikrai gali būti, kad jūsų mylimasis vestuvėms dar nepasiruošęs. Vis dėlto jeigu daug jo turimų draugų jau yra susisaistę santuokos saitais, gali būti, kad ir jis galiausiai pasiryš įsipareigoti.

Jis vis dažniau jus glosto

Jeigu vaikinas jau nusprendė, kad ateityje būsite jo žmona, gali būti, kad jis pradės vis dažniau jus glostyti, nuo rodomo dėmesio, apkabinimų ir bučinių tikriausiai pasijusite tarsi būtumėte ką tik susipažinę.

Jis pasiūlys apsigyventi kartu

Jeigu sulaukėte tokio pasiūlymo, būkite tikra – vestuvės jau ne už kalnų. Vis dėlto ši sąlyga galioja tik tuo atveju, jeigu apsigyventi kartu jis siūlo ne dėl finansinių sumetimų, bet dėl to, kad nori su jumis praleisti kiek įmanoma daugiau laiko. Daugeliui vaikinų šis pasiūlymas yra tarsi generalinė repeticija prieš piršlybas, dar geriau bus, jeigu kartu apsigyventi pasiūlys jis pats.

Su jumis jis dalijasi viskuo, ką turi

Jeigu su jumis vaikinas dalijasi ne tik savo miegamuoju, išties galite pradėti svajoti apie bendrą ateitį kartu. Jeigu vaikinas pasiūlė atsidaryti bendrą sąskaitą ar nusipirkti augintinį, tai reiškia, jog jis nori sustiprinti judviejų ryšį.

Jo elgesys netikėtai pasikeičia

Jeigu savo mylimąjį pažįstate jau kurį laiką ir staiga pastebite, kad būdamas su jumis jis tampa labai nervingas, visai gali būti, kad netrukus jis planuoja pasipiršti.

Jis laiko jus sau lygia partnere

Bet kuris psichologas jums pasakys, kad santuokoje svarbiausias yra lygiavertiškumas, tad, jeigu jūsų vaikinas niekuomet nesiskundžia, kad stengiatės jį kontroliuoti ar kad nuolatos jam aiškinate, kaip gyventi, netrukus iš jo galite sulaukti sužadėtuvių žiedo.

Jis svajoja apie vaikus

Taip, vaikinai taip pat svajoja apie šeimą ir vaikus. Ir nors sauskelnėms iš karto jie ir nebūna pasiruošę, tačiau tikrai nė vienas vaikinas nenori būti senu tėveliu. Todėl, jeigu jau aptarėte, kaip atrodys jūsų vaikai ar kokius vardus jiems duosite, galbūt vertėtų žengti pirmąjį žingsnį ir susituokti?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius