Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„100 000 eurų grynais“ dalyvis į laidos filmavimą – tiesiai iš traumatologinio skyriaus

Nuo rugsėjo 2 dienos kiekvieną penktadienį 19.10 val. su žiūrovais sveikinasi Marijus Mikutavičius ir kviečia pasiimti „100 000 eurų grynais“! Nors žaidėjų poros išsvajotąją sumą grynaisiais pinigais į savo rankas gauna pačioje žaidimo pradžioje, dalyviams tenka įveikti ne vieną intelektualinį išbandymą, norint išsaugoti apvalią sumą iki šou pabaigos.
Marijus Mikutavičius
Marijus Mikutavičius / TV3 nuotr.

30 000 eurų – tiek po pirmos „100 000 eurų grynais“ laidos kol kas pavyko išsaugoti broliams – 49-erių Dainiui ir 53-ejų Gintarui. Jų azartišką pasirodymą, TNS duomenimis, per TV3 pasižiūrėjo net 589 tūkstančiai šalies gyventojų, laida tuo laiku (19.10–20.30 val.) buvo žiūrimiausia Lietuvoje.

Brolių žaidimas dar nebaigtas – į šešis klausimus atsakyta, liko dar du. Ar pavyks broliams namo parsivežti daugiau nei šimtą tūkstančių litų? Šį penktadienį, rugsėjo 9 dieną, 19.10 val. spręsis dueto likimas. Jei pavyks laimėti, broliai planuoja pinigus išleisti naujiems automobiliams. „Kažkiek reiks skirti ir žmonoms,“ – su šypsena prideda jie. Tiesa, šypsenos –  kupinos jaudulio ir nerimo. Dainiaus ir Gintaro rankose – didžiulė pinigų suma, kurią jie nusiteikę išlaikyti iki žaidimo pabaigos.

Kitai dalyvių porai likimas dar prieš laidą paspendė spąstus: „100 000 eurų grynais“ filmavimo išvakarėse ant 27 metų renginių vedėjo ir krepšinio teisėjo šiauliečio Audriaus galvos užkrito. krepšinio lenta! Vyrui teisėjaujant krepšinio rungtynėse netikėtai susmuko krepšinio stovas su lenta ir lanku. Greitosios pagalbos automobiliu išvežtas vyras pirmiausia susisiekė su laidos kūrybine komanda ir pranešė: „Nesijaudinkite, žaizdą susius ir aš tikrai dalyvausiu.“

Audriaus sužadėtinė, o dabar jau ir žmona – Jolita, laidoje dalyvavusi kartu su savo antrąja puse, iš pradžių tokiam mylimojo sprendimui prieštaravo. „Bet Audrius mane įkalbėjo. Jis labai norėjo dalyvauti,“ – atvykusi į filmavimą sakė moteris.

Nors išgirdęs pirmąjį klausimą krepšinio treneris gerokai suabejojo savo žiniomis ir ilgai svarstė, koks yra krepšininko M.Gecevičiaus vardas, vėliau šiai porai sekėsi visai neblogai. „Iš pradžių atrodė, kad tikrai žinau, bet taip išsigandau, kad būsiu neteisus, jog net kojas pakirto“, – po žaidimo pasakojo Audrius. Kaip sekėsi šiai porai, pamatysite jau šį penktadienį, rugsėjo 9 dieną, 19.10 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius