Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

100 000 litų bankui skolingas Ramūnas Rudokas: „Kalėdas švęsiu iš mamos pensijos“

„Neturiu pinigų. Aš prašiau banko, kad atidėtų mokėjimus ir sumažintų man palūkanas, bet bankas pasakė, kad nepadės man, nes neva aš turiu labai daug pinigų“, – prisipažino žinomas aktorius, populiariojo serialo „Moterys meluoja geriau“ žvaigždė Ramūnas Rudokas.
Ramūnas Rudokas
Ramūnas Rudokas / Luko Balandžio nuotr.

Vos prieš kelias dienas šalies žiniasklaidą apskriejo žinia, jog R.Rudokas bankui neva negrąžina daugiau nei 100 000 litų skolos, todėl antstolis didžiulį įsiskolinimą ketina išieškoti iš aktoriaus algos.

„Aš bankui nieko neskolingas, todėl nevyksta joks skolos išieškojimas. Dėl nerealiai aukštų palūkanų su banku įvyko ginčas ir man neteisėtai nutraukė sutartį, todėl dabar vyksta teisminis tyrimas“, – situaciją dėl namo Vilniaus pakraštyje, kurį dėl nemokumo buvo priverstas atiduoti bankui, infošou korespondentei TV3 eteryje aiškins R.Rudokas.

Tiesa, viešai aptarinėjamasis asmeninis įsiskolinimas bankui prieš gražiausias metų šventes nuotaikos garsiam aktoriui negadina. „Kalėdas kaip visada sutiksiu pas mamytę. Aš pinigų neturiu, todėl švęsiu iš mamos pensijos!“ – TV3 eteryje humoro nestokos R.Rudokas.

Išskirtinis aktoriaus komentaras – tik laidoje „Be komentarų“ 20.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius