-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„1000 kilometrų lenktynių“ išbandymas: Natalija Bunkė gavo stumti automobilį, Katažina Nemycko išbandė rankų miklumą

Ketvirtadienį atidarytose Palangos „1000 kilometrų lenktynėse“ grupės „Pop Ladies“ narės ne tik atliko renginio himną „Tai, kas svarbiausia – lenktynės“, bet ir galėjo pajusti lenktynių dvasią padėdamos komandoms.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Natalija Bunkė prisijungė prie „AutoABC-SGR“ komandos, kurios ekipažui padėjo lenktynių aptarnavimo zonoje. Čia dainininkė padėjo vairuotojui tvirčiau prisisegti saugos diržą, sutvarkė ant durelių užkištą kortelę, žyminčią, kuris iš lenktynininkų šiuo metu vairuoja automobilį bei padėjo vyrams stumti automobilį.

Rodos, daug ką išbandžiusiai Natalijai užduotis patiko, juolab, kad komandos automobilis – ypatingas. Tai buvo „paturbintas“ žiguliukas.  

Jos kolegė Katažina tapo komandos „Daumantų-Hoptrans“ nare. Atidarius automobilio kapotą ir paklausus, ar ji žino, kas kur yra, dainininkė nusijuokė, kad net neįsivaizduoja. Vėliau K.Nemycko gavo dar vieną užduotį. Per kuo trumpesnį laiką pakeisti už durelių užkištą vairuotoją identifikuojančią kortelę. Ši užduotis, iš pradžių pasirodžiusi paprasta, nebuvo lengvai įkandama.

Bandydama pirmąjį kartą, Katažina kortelę užkišo aukštyn kojomis, o nebereikalingą tiesiog numetė automobilyje. Ir iš karto gavo barti. Bandydama antrą kartą, dainininkė jau nebepadarė tų pačių klaidų, bet suprato, kad aptarnaujančio personalo darbas nėra toks lengvas.

Katažina Nemycko
Katažina Nemycko

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius