-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

120 merginų Vilniuje kovojo dėl galimybės tapti profesionaliais modeliais

Žvelgiant į dailias fotografijas žurnalų puslapiuose, rafinuotus siluetus parduotuvių vitrinose ar subtiliai klubus judinančias gražuoles ant podiumo gali pasirodyti, jog tobula estetika alsuojantis modelio darbas yra per toli, kad būtų pasiekiamas. Tačiau iš tikrųjų ši galimybė – absoliučiai reali kiekvienai duomenis turinčiai merginai. Pasirodo, kad apie tokią profesiją svajojančios lietuvaitės tai puikiai supranta, tad ne tik tyliai kuria savas rožines svajas apie tapimą grožio industrijos dalimi, bet ir ryžtingai siekia užsibrėžto tikslo.
Modelių atrankos akimirka
Modelių atrankos akimirka / Živilės Jurkaitės nuotr.

Modelių agentūra „RUTA Model Management“, pirmadienį (kovo 31d.) baigusi modelių atrankų turą visoje Lietuvoje, liko kaip niekada nustebinta šalies merginų susidomėjimu modelio karjeros galimybėmis. Į daugiau nei dvidešimtyje miestų ir miestelių organizuotus atrankinius konkursus susirinko per keturis šimtus jaunųjų dalyvių, iš kurių – net 120 susibūrė Vilniuje.

„Susidomėjimą dalyvavimu modelių atrankose veikiausiai lėmė puikūs su mumis dirbančių lietuvaičių pasiekimai. Mes visada stengiamės merginoms suteikti pačias geriausias galimybes tobulėti, kuriame asmeninius karjeros planus ir niekuomet jų nelaikome be veiklos. Galiausiai, tai duoda džiuginančius rezultatus“, – kalbėjo agentūrai Rūta Bartašiūtė.

Agentūros atstovai sakėsi šiemet turintys būti itin išrankūs: merginų susidomėjimas modelio karjeros galimybėmis labai didelis, tačiau po visoje šalyje vykusio modelių atrankos turo bendradarbiauti bus pakviesta tik dešimt geriausiųjų. „Žinoma, didelį dėmesį kreipiame į fizinius duomenis, tačiau tai nėra esminis sprendimą lemiantis aspektas. Ypatingai svarbūs ir geri merginų bendravimo įgūdžiai, anglų kalbos žinios bei motyvacija“, – atviravo R.Bartašiūtė, paklausta, kokie bruožai nulems galutinius atrankos rezultatus buvus tokiai didelei konkurencijai.

Živilės Jurkaitės nuotr./Modelių atrankos akimirka
Živilės Jurkaitės nuotr./Modelių atrankos akimirka

Jau balandžio 10-ąją paaiškės, kam atiteks galimybė pasirašyti kontraktą dėl tolimesnės profesionalios modelio karjeros. Negana to, reikalavimus atitikusios vykusių atrankų dalyvės drauge su kitais agentūros modeliais dieną po to Vilniuje susitiks su su daugiau nei dvidešimčia geriausių planetos modelių agentūrų, tokių, kaip IMG, NEXT, ELITE, WOMEN, DONNA, VIVA, ONE MANAGEMENT, atstovais. Šis renginys atvers tiesiogines duris į prestižinę industriją bei suteiks galimybes jau šią vasarą išvykti dirbti modeliais į pasaulio mados sostines.

Agentūros atstovai didžiosiose atrankose sudalyvauti nespėjusias ar atvykti negalėjusias merginas ragina nenusiminti, nes yra nuolatinė galimybė pildyti registracijos anketas internetu. Su tokiu būdu save prisistačiusiomis lietuvaitėmis bus susisiekiama asmeniškai.

Živilės Jurkaitės nuotr./Modelių atrankos akimirka
Živilės Jurkaitės nuotr./Modelių atrankos akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius