-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

13-metė Ingos Stumbrienės dukra Estela sukasi virtuvėje: nuo šiol žurnale turės savo rubriką

Kulinarijos žurnalas sulaukė žaismingo pastiprinimo savo komandoje – nuolatinę rubriką čia rengs trylikametė Ingos ir Aivaro Stumbrų dukra Estela. Jaunoji kulinarė kvies savo receptais, susižavėjimu ir meile maistui pažinti skonius žurnalo vaikų rubrikoje.
Ingos Paksaitės-Stumbrienės dukra Estela nuo šiol turės savo rubriką
Ingos Paksaitės-Stumbrienės dukra Estela nuo šiol turės savo rubriką / VMG nuotr.

Visa žurnalo komanda sutaria, kad būtent šios Estelos savybės prieš porą metų filmuojant 24 valandas trukusią tiesioginę kulinarinę transliaciją juos ir sužavėjo, tad dabar mergaitė ir buvo pakviesta prisijungti prie žurnalo kūrimo.

,,Joje pastebėjau daug artimų dalykų, kaip ir savo vaikystėje: domėjimasis, entuziazmas ir aistra maistui. Tik mano laikais tokių galimybių nebuvo. Tai visiškai neįtikėtina, kaip jaunas žmogus gali taip kurti ir generuoti idėjas, receptus, jausmą maistui, o ne vien koncentruotis į išorę“, – savo susižavėjimu kūrybinga mergaite dalijosi „Virtuvės mitų griovėjų“ idėjinis lyderis Alfas Ivanauskas.

VMG nuotr./Ingos Stumbrienės-Paksaitės dukra Estela
VMG nuotr./Ingos Stumbrienės-Paksaitės dukra Estela

Mergaitė, pasikvietusi dvi drauges, ruošė vasariškus keksiukus su uogomis, gaspačą ir net burgeriukus. Beje, sužinojęs apie tai, į visą gaminimo procesą įsijungė ir jaunėlis Estelos brolis Gabrielius. Jis ne tik taikėsi nugriebti burgerį, bet ir tuo metu, kai sesė nematė, žaismingai pozavo fotografams jai už nugaros.

,,Estelai – vos 13, todėl šį jos talentą, o gal net ir būsimą profesiją, labai palaikome ir skatiname.

Dauguma tėvų klysta vaikus leisdami į populiarius būrelius. Tiesa, ir mes taip darėme, tačiau ilgainiui pastebėjome, kad jos akys nežiba taip, kaip tuomet, kai visas jos laisvalaikis skirtas kulinarinėms laidoms, knygoms, filmukams.

VMG nuotr./Ingos Paksaitės-Stumbrienės dukra Estela
VMG nuotr./Ingos Paksaitės-Stumbrienės dukra Estela

Suprantame, kad kiekvienas vaikas – unikalus. Likus kelioms savaitėms iki Estelos gimtadienio pas mus atvyko Alfas Ivanauskas su komanda ir pasiūlė jai turėti savo rubriką žurnale. Begalinės emocijos namuose netyla iki šiol! Geresnės dovanos negalėjome įsivaizduoti“, – apie beprasidedančią dukros karjerą pasakoja Inga Stumbrienė.

,,Verdu ir kepu“ komanda patį pirmą – dar spaustuvės dažais kvepiantį – žurnalą nuvežė Estelai, kuri su šeima savo debiutą jame įvertinti pasikvietė senelių Laimos ir Rolando Paksų namuose. Viena didžiausių anūkės darbų gerbėjų – ponia Laima Paksienė – taip pat išsakė savo nuomonę ir svečius vaišino čia pat auginamų čiobrelių arbata bei pačios pagamintu naminių bazilikų pestu, kurį Alfas Ivanauskas įvertino itin teigiamai.

VMG nuotr./Ingos Paksaitės-Stumbrienės dukra Estela
VMG nuotr./Ingos Paksaitės-Stumbrienės dukra Estela

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius