-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

13 politikų pretenduoja į „KK2 Metų žvaigždę“

Antradienį LNK televizijoje tęsis Didžioji atidarymo savaitė. Į dar vieną specialų renginį po pirmadienio „Dviračio šou“ vasaros“ kvies šmaikščioji laidos KK2 komanda su Ugne Skonsmanaite ir Tomu Ališausku.
Ugnė Skonsmanaitė ir Tomas Ališauskas
Ugnė Skonsmanaitė ir Tomas Ališauskas / LNK nuotr.

Visus metus fiksavusi politikų nuodėmės, paklydimus, bėdas ir šventes, KK2 laida antradienį įteiks „KK2 Metų žvaigždę“ labiausiai pasižymėjusiam politikui. Iš viso laidos kūrėjai paskelbs trylika šmaikščiųjų nominacijų, kurios pretenduos į vieną pagrindinį apdovanojimą.

Laimėtojui atiteks iš Afrikos atkeliavusi papūga nimfa, kuri laimėtojui tars sveikinimo žodį. Pasak renginio prodiuserio Sauliaus Bartkaus, kol kas papūga moka tik vieną žodį – „Vagys!“. 
Laidoje bus paskelbti politikai, nusipelnę šių titulų: „Metų šviesulys“, „Už atvirumą“, „Už meilę“, „Už viešumą“, „Nepakartojamas stiliukas“, „Lietuvos metų feniksas“, „Metų kankinė“, „Metų jaunikis “, „Metų artistas“, „Metų klastotės autorius“, „Metų rėksnys“, „Metų aštrialiežuvis“ ir „Metų vertybė“.

Kaip išdavė S.Bartkus, Asta Baukutė bus pripažinta „Metų šviesuliu“. Už tai, kad kai tik ištaria žodį, išbyra perlas, kaip tik žengia žingsnį – griūva, kai tik išvažiuoja – apsiverčia. „Metų kankinės“ titulo verta Donalda Meiželytė – nes labai nukentėjo nuo žurnalistų. „Metų nepakartojamas stiliukas“ atiteks Linui Karaliui – už puikų gyvenimo, karjeros ir aprangos stiliuką, kurį beformuodamas nuo seimūno nusirito iki pajūrio kavinės barmeno.

Specialioje KK2 Metų žvaigždės laidoje bus svečių – svečiuosis Vitalijus Cololo, Radži, Žilvinas Žvagulis, Juozas Zavaliauskas, naujoji LNK laidų vedėja Rasa Velijevaitė ir krepšinio sirgalius Sėkla. Šventinėje laidoje žiūrovams pirmą kartą bus pristatytas naujas Seimo nario Antano Nedzinsko vaizdo klipas, kuriame jis apdainuoja meilę Lietuvai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius