Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15 dalykų, kurių nederėtų atleisti vaikinams

Net ir gražiausiuose santykiuose pasitaiko akimirkų, kai susiduriama su problemomis. Daugumą jų nesunkiai išsprendžiamos ir pamirštamos. Tačiau atsitinka taip, jog susiduriama su išdavystėmis, melagystėmis, kurias galima laikyti neatleidžiamais dalykais. Svarbu žinoti, jog ne visi „neatleistini“ dalykai yra vienodai neatleidžiami.
Intymumas
Intymumas / Photos.com nuotr
Temos: 1 Santykiai

15. Jis tikisi, jog jūs juo rūpinsitės.

Kiekvienas žmogus nusipelno nors kiek lepinimo. Jis kartais gali pasireikšti kaip drabužių skalbimas, pietų gaminimas ir pan. Problemos atsiranda tuomet, kai jis pamano, jog taip turi būti visada. Priminkite jam, kad jis yra jūsų draugas ar vyras, o ne jūsų vaikas, ir kad jis pats gali savimi pasirūpinti.

14. Jis nemoka saugoti paslapčių.

Atleiskite jam, jei jis kartas nuo karto savo draugams papasakoja apie jūsų santykius, bet jei jis per dažnai ima kalbėti apie jūsų ginčus ar tam tikrus slaptus dalykus, tuomet jis išduoda jūsų pasitikėjimą. Bendrų paslapčių laikymas yra dviejų žmonių santykių sudedamoji dalis.

13. Jis neturi humoro jausmo.

Juokas yra vienas iš būdų, kaip žmonės kovoja su įtampa. Jei jūsų vyras nemoka juoktis, tai kaip jis kovoja su patiriamu spaudimu? Net jei jūs pati per daug nelinkusi juokauti, tai jums tikrai reikalingas vyras, kuris jus kartais pralinksmintų.

12. Jis – nemandagus.

Žodis „manieros“ šiais laikais skamba pakankamai keistai ir senamadiškai, tačiau saugokitės vyro, kuris neturi gerų manierų. Neturi reikšmės, kokia šakute jis valgo salotas, tačiau jis turi laikytis pagrindinių mandagumo taisyklių. Žodžiai „prašom“ ir „ačiū“ santykių pradžioje gali atrodyti kaip pataikavimas, tačiau įsivaizduokite, jei vyras yra nemandagus jau santykių pradžioje, tai kas bus po metų ar penkių? Taip pat stebėkite, kaip jis elgiasi su nepažįstamaisiais; jei jis niurzga vairuodamas ar yra atšiaurus su padavėjais, tai reiškia, jog jis savyje laiko atšiaurumą ir visai nesvarbu, kad su jumis jis elgiasi gerai.

11. Jis – nekalbus.

Moterys kalba žymiai daugiau nei vyrai, bet tai nereiškia, jog vyrui leidžiama visai neatverti burnos. Tyla dviese yra skausmingas santykių taškas.

10. Jis slepia savo praeitį.

Kiekvienas turi praeitį. Nesvarbu, jog vyras nori išlikti paslaptimi jums, jūs turite žinoti bent kažkiek apie žmogų, su kuriuo planuojate ilgalaikius santykius. Žinoma, jis turi teisę į privatumą kalbant apie detales, tačiau jei jūs su tuo žmogumi planuojate ateitį, tuomet jis turi pasitikėti jumis ir pasidalinti savo pasakojimais apie praeitį.

9. Higienos trukūmas

Čia nekalbama apie vaikiną, kuris retkarčiais užmiršta išsivalyti dantis, čia kalbama apie tuos vaikinus, kurie reguliariai nekreipia dėmesio į savo higieną. Higienos trūkumą gali sukelti depresija, nuolatinis fizinis judėjimas, nekontroliuojamas stresas. Jei požiūris į higieną pasikeičia labai netikėtai, tai gali būti gilesnių problemų priežastimi. Blogiausia, jog tai gali reikšti, jog jis nemato reikalo dėl jūsų stengtis.

8. Jis nesugeba atsiprašyti.

Atsiprašymas reiškia, jog kažkas prisiima kaltę, jei jis to nesugeba padaryti, vadinasi, tai visada padarote jūs. Versti savo partnerį nuolat prisiimti kaltę už bet ką yra nedovanotina ir galų gale neatleistinas elgesys.

7. Jis nesigaili, kai jus stipriai įžeidžia.

Atsiprašymas už tai, jog jis sukėlė stiprų emocinį išgyvenimą, nieko nevertas, jeigu vyras iš tikrųjų neatgailauja. Sukelti skausmą kitam yra kartais neišvengiamas ir neapgalvotas žingsnis, tačiau jei jis visą tą situaciją greit pamiršta ir ignoruoja, tai neatleistina.

6. Jis izoliuoja jus nuo šeimos ir draugų.

Norėti vakarų kartu yra normalu, tačiau jei jūs jaučiate, jog jis jus nuolat laiko atokiau nuo jums svarbių žmonių, jūs turite paklausti savęs kodėl. Izoliacija yra galingas kontrolės įrankis.

5. Jis verčia jus būti išlaikytine.

Finansiškai nuo kito žmogaus priklausomas žmogus yra visiškai kontroliuojamas asmuo. Finansinė priklausomybė gali privesti ne tik prie izoliacijos nuo draugų ir šeimos, bet nuo likusios pasaulio dalies. Pati kontroliuokite savo gyvenimą ir finansus.

4. Jis nesirūpina savo vaikais.

Jei jūsų vyras turi vaikų iš ankstesnių santykių ar su jumis, jis turi aktyviai dalyvauti jų gyvenimuose – ir ne tik finansiškai. Emocinio ryšio palaikymas tarp tėvo ir vaiko yra viena iš vyro pareigų; jei jis mėgina nutraukti santykius su savo vaikais, paklauskite savęs kodėl. Išsiaiškinkite, ar tam yra svari priežastis. Jei jis negali atsakyti, kodėl, tuomet pagalvokite, su kokiu vyru jūs esate.

3. Jis nuo jūsų slepia, jog serga užkrečiama liga
Žinoma, čia nekalbama apie peršalimą. Jei jis negali žengti tam tikri žingsnio, jog apsaugotų jūsų sveikatą ir gyvenimą, tuomet jūs turite teisę abejoti jo jausmais.

2. Jis rodo jums panieką

Susierzinti dėl tam tikrų dalykų yra normalu, tačiau nuolatinė panika kito žmogaus atžvilgiu ardo santykius. Panieka yra kažkas daugiau nei kritika. Panieka pasireiškia tuomet, kai vyras su jumis elgiasi taip tarsi jūs esate žemesnio lygio. Būkite tikra, jog tokia santykių hierarchija niekada nepasikeis.

1. Jis yra pavojingas.

Fizinė prievarta jūsų atžvigiu yra visiškai neatleistinas dalykas. Tokius santykius būtina baigti kuo greičiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius