Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15 metų „Junior“ vokalistę Rositą Paulauskaitę kamavusį kompleksą nugalės skalpelis

Šį šeštadienį legendinės grupės „Junior“ vokalistės Rositos Paulauskaitės laukia rimti išbandymai – kovo mėnesį 32-ąjį gimtadienį atšventusi moteris gulsis po skalpeliu ir atsikratys nuo paauglystės kamuojančio komplekso. Atlikėja ryžosi nosies mažinimo operacijai.
Rosita Paulauskaitė
Rosita Paulauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

LNK projekto „Misija – grožis“ anketą užpildžiusi moteris teigia visai nesitikėjusi įveikti atranką, tačiau visai netrukus sulaukė skambučio atvykti į konsultaciją.

„Pasakiau, kad jau 15 metų niekada nesifotografavau profiliu ir niekada nesifotografuosiu, nes man ta nosytė maišo. Tada man pasakė, kad patekau į projektą. Tada pasijaučiau pati laimingiausia pasaulyje. Niekada pati tam nebūčiau pasiryžusi. Ši operacija – nemaži pinigai ir tikrai jai lyg atostogoms nenorėjau kiekvieną mėnesį atsidėti pinigų ir taupyti. Dabar yra proga – nėra ko dvejoti ir ko laukti“, – pasakojo linksmai nusiteikusi Rosita.

Nesifotografuoja iš šono

Energija ir užsispyrusiu charakteriu garsėjanti moteris savo užsispyrimą puikiai pademonstravo pernai spalio mėnesį vykusiose fitneso varžybose. Slovakijoje vykusiame WFF-WBBF (World Fitness Federation – World Bodybuilding Federation) pasaulio čempionate „Fitness-model“ kategorijoje ji užėmė trečiąją vietą.

Sveiką gyvenimo būdą propaguojanti moteris teigė, kad jos nosis labiausiai išryškėja būtent pasiruošimo varžyboms metu.

Kai nukrenta maždaug 10 kilogramų svorio, tai tada ir lieka viena nosis. Tai mane labai erzina. Tada turiu rėkti fotografams, kad nefotografuotų manęs iš šono.

„Kai nukrenta maždaug 10 kilogramų svorio, tai tada ir lieka viena nosis. Tai mane labai erzina. Tada turiu rėkti fotografams, kad nefotografuotų manęs iš šono. Kai pasidarau kaip burbulas, tada nesimato“, – juokėsi ji.

Dainininkė teigė, kad mažiau ją pažįstantys žmonės reaguoja skeptiškai, kai išgirsta, kad moteris gulsis po skalpeliu, tačiau patys artimiausi žmonės palaiko.

„Sako, kad mano nosis – mano vizitinė kortelė, bet aš nė velnio nebijau jos prarasti. Svarbiausia yra žmogaus charakteris, jis ir atspindi žmogaus individualumą. Nebus taip, kad mane pakeis kardinaliai – tai tėra nedidelė korekcija, pagal proporcijas patrumpins nosytę ir viskas“, – teigė atlikėja.

Giminės bruožas

Rosita teigia, kad visi su išvaizda susiję kompleksai pradėjo ryškėti paauglystėje: mergina buvo smulkaus sudėjimo, todėl žiūrint į veidrodį atsikišusi nosis jai ėmė vis labiau trukdyti.

„Nebuvo taip, kad žiūrėdama į savo nosį norėjau ją nusipjauti, bet kai pamatydavau savo profilį nuotraukose, visada pagalvodavau, kad norėčiau turėti mažesnę nosytę“, – kalbėjo atlikėja.

Rosita tikina, kad jos veido bruožai užkliūdavo tik jai pačiai, o aplinkiniai reaguodavo santūriai ir jos išvaizdos nekomentuodavo.

Sako, kad mano nosis – mano vizitinė kortelė, bet aš nė velnio nebijau jos prarasti. Svarbiausia yra žmogaus charakteris, jis ir atspindi žmogaus individualumą.

„Draugai man nieko nesakydavo, nes buvo prie manęs pripratę, bet buvo ir tokių, kurie sakė „na taip, nemenka tavo nosis“. Amžiną atilsį mano močiutė visada sakydavo, kad mano nosis – tai giminės bruožas. Mano teta, kai sužinojo, jog dalyvausiu šiame projekte, sakė: „Raminkis, o tai tavo močiutė prisikels iš numirusių, kai sužinos, ką darai“, – juokėsi Rosita.

Nenori, kad pamatytų dukra

Prieš operaciją moteris visiems draugams socialiniame tinklalapyje „Facebook“ paskelbė iki  šio mėnesio pabaigos nukelianti visus susitikimus ir teigė galinti būti pasiekiama tik telefonu. Kelias savaites po operacijos Rosita ketina dirbti iš namų. Dainininkė šiuo metu ieško, kam dviem savaitėms palikti savo beveik dvejų metukų amžiaus dukrelę Lukreciją. „Aš tikrai nenoriu, kad ji mane matytų tokią mėlyną...“ – prisipažino R.Paulauskaitė.

Moteris teigia turinti daug gerų draugų ir pažįstamų, kurie padės jai ištverti pirmas savaites po operacijos: palaikys morališkai ar nubėgs į parduotuvę maisto.

Prieš operaciją moteris gavo iš gydytojų nurodymų vartoti homeopatinius vaistus, kurie padėtų jai greičiau atsigauti po procedūros, bei mesti rūkyti. Rosita prisipažįsta, kad pastarąjį punktą įgyvendinti jai sekasi sunkiai – kol kas pavyko tik sumažinti surūkomų cigarečių kiekį.

„Aš labai bijau operacijos, atvirai sakau. Bet bus kaip bus“, – pokalbio pabaigoje prisipažįsta optimizmo balse neprarandanti R.Paulauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius