Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

1502 moteris suviliojęs ir knygą išleidęs Eidminas Zaksas: „Noriu padėti tokiems, koks kažkada buvau aš“

Eidminas Zaksas save apibūdina kaip kompleksuotą vaikiną, kuris tapo patraukliu vyru. Paklausus Eidmino apie amžių, jis išsisuka: „Turiu pakankamai metų, kad žinočiau, kaip iš šio klausimo išsisukti.“ Savaitgalį E.Zaksas pristatė savo knygą „Suviliok moterį“ ir mielai sutiko atsakyti į portalo Žmonės.lt klausimus bei pasidalinti asmenine patirtimi.
Eidminas Zaksas
Eidminas Zaksas / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Seksas Santykiai

„Baigęs trečią kursą mečiau studijas, nes supratau, kad tai, ką darau, nėra svarbiausia. Didžiausia mano vertybė visada buvo ir yra šeima. Manęs netenkino bet kokie santykiai. Norėjau susirasti tą vienintelę. Tačiau tikimybė, kad ją atrasiu, tuo metu buvo lygi nuliui, nes visiškai nemokėjau elgtis su moterimis. Užuot siekęs to, kas man yra svarbiausia – susikurti darnią šeimą, aš mokiausi lituoti laidus“, – priešistorę prisiminė Eidminas.

„Aš siekiau susirasti savo svajonių merginą. Tikiu, kad ilgalaikiai santykiai gali duoti kur kas daugiau pasitenkinimo nei vienos nakties nuotykiai. Bet jei skaitytojas siekia vienos nakties nuotykių, pasinaudojęs knygoje rastais patarimais, jis galės to išmokti. Tol, kol esi sąžiningas, neveidmainiauji, tol mėgautis kūniškais malonumais yra sveikintina“, – tiesiai šviesiai rėžia E.Zaksas.

Esate įžengęs į trečią dešimtį, iš kur tiek patirties prisikaupė, kad nusprendėte parašyti knygą?

Dvejus su puse metų  14 valandų per parą ieškojau atsakymo į klausimą, kaip suvilioti moterį, todėl patirties turiu užtektinai.

Kada atsirado knygos idėjos užuomazgos?

Vieną dieną skaičiau knygą „Svajonės link“ ir atradau klausimą, kas būčiau ir ko siekčiau, jei žinočiau, kad tikrai pavyks? Po kelių valandų paieškų supratau: jei išmokčiau suvilioti moterį, susirasčiau savo svajonių merginą ir vėliau to išmokyčiau kitus vyrus.

VIDEO: Svarbiausia taisyklė, kaip suvilioti moterį

Keliais sakiniais apibūdinkite apie ką yra jūsų knyga.

Ji susideda iš dviejų dalių: kaip suvilioti moterį ir kaip tapti patraukliu vyru. Suvilioti patrauklią merginą gali išmokti kiekvienas, bet ilgam moteris norės būti šalia vyro tik tuomet, jei jis iš tiesų bus patrauklus.

Kiek laiko rašėte knygą?

2 metus ir 3 mėnesius, ir dirbau gerokai daugiau nei 40 valandų per savaitę.

Kiek joje yra sudėta jūsų asmeniškos patirties?

Per dvejus metus gatvėse užkalbinau 2000 moterų, su dar keliais tūkstančiais bendravau internetu, su keturiomis iš jų draugavau, turėjau vienos nakties nuotykių. Visa tai atsispindi knygoje. Jei klausiate, ar aš pats sukūriau viską, kas šioje knygoje parašyta, tai ne. Didžioji dalis metodų – kitų vyrų patirtis. Mano tikslas buvo susisteminti viską, kas žinoma apie moterų viliojimą, patikrinti, ar tai veiksminga, ir perdaryti, kad tiktų Lietuvos kultūrinei aplinkai.

Asmeninio albumo nuotr./Eidmino Zakso knygos pristatymas
Asmeninio albumo nuotr./Eidmino Zakso knygos pristatymas

Kodėl vyrai turėtų patikėti jumis ir įsigyti ar skaityti jūsų knygą?

Nereikia manimi tikėti. Jei vyras turi problemų: nesugeba užmegzti tokių santykių, kokius norėtų turėti, tegul nusiperka mano knygą. Jeigu ji nepadės pasiekti pageidaujamų rezultatų, grąžinsiu visus pinigus. Pustrečių metų dirbau ne tam, kad ką nors apgaučiau. Mano tikslas – padėti tokiems, koks kažkada buvau aš – nusipelniusiems gerų santykių, bet nežinantiems, kaip elgtis, kad juos pasiektų.

Kuo jūsų parašyta knyga skiriasi nuo kitų, esančių knygynų lentynose?

Lietuvoje galima įsigyti puikią Aurimo Guogos knygą apie vyriškumą, Neillo Strausso knygą, kurioje pasakojama labai graži istorija apie moterų viliojimą, o tokios knygos kaip „Suviliok moterį“ tiesiog nėra. Joje aprašomi konkretūs metodai ir principai, kaip elgtis, kad suviliotum moterį, ir kokiu reikia būti, kad suviliota mergina norėtų likti šalia.

Asmeninio albumo nuotr./Eidmino Zakso knygos pristatymas
Asmeninio albumo nuotr./Eidmino Zakso knygos pristatymas

Ar manote, kad iš vadovėlio galima išmokti, kaip suvilioti moterį?

Taip, aš ir tūkstančiai kitų vyrų to išmoko. To išmokti gali kiekvienas. Ar visi gali išmokti matematikos? Vieniems tai padaryti sekasi lengviau, kitiems – sunkiau.

Kokiais klaidas dažniausiai daro vyrai, susipažindami ar bandydami susirasti savo svajonių moterį?

Mėgina įtikti, bijo prisiliesti, vaidina pernelyg savimi pasitikinčius. Jie meluoja, kalba apie techninius dalykus, nemoka juokauti, flirtuoti, neturi gyvenimo tikslo, yra skūpūs ir neišrankūs, nes jiems patinka viskas, kas turi papus. Vyrai taip pat yra pernelyg drovūs, savo kūno kalba demonstruoja, kad yra nevykėliai, pernelyg ištroškę sekso, neprižiūrintys savo išorės, skurdūs vidumi, nepagarbiai elgiasi su moterimis, nelaimingi ir manantys, kad tik moteris gali juos padaryti laimingais. Pradžiai tiek (juokėsi).

Asmeninio albumo nuotr./Eidmino Zakso knygos pristatymas
Asmeninio albumo nuotr./Eidmino Zakso knygos pristatymas

Į ką vyrai turėtų labiau kreipti dėmesį, norėdami padaryti įspūdį moteriai?

Žinau, kaip reikia elgtis, kad to įspūdžio nepadarytų: siekti padaryti įspūdį.

Ar tikite, kad svajonių moteris egzistuoja? Kokia yra tobula svajonių moteris?

Tobulos moters nėra. Svajonių – be abejonės. Kai ją pamatai, nusišypsai, nes pagalvoji, kad ji labai graži, tik tavo ir niekieno kito. Kai jai pasakai gilų juoką, kurio greičiausiai niekas pasaulyje nesuprastų, ji nusijuokia. Jai patinka Teišerskytė ir ji juokiasi iš Graužinienės. Kai jai pasakai, kad sieki tikslo, kurį visi kiti laiko nesąmonėmis, ji atsako, kad esi jos svajonių vyras. Ji moka iškepti tobulą kokosinį pyragą. Esi tikras, kad ji niekada tavęs neišduotų, bet vis tiek nesijauti visiškai saugus, nes juk ji tokia nuostabi. Ir... jos krūtys tobulai priglunda prie mano delno.

Svarbiausia, kad svajonių mergina pripažintų tavo gyvenimo tikslą, turėtų tokias pačias vertybes, būtų patraukli fiziškai ir jos svajonių vyras būtum tu, o ne kas kitas.

Asmeninio albumo nuotr./Eidmino Zakso knygos pristatymas
Asmeninio albumo nuotr./Eidmino Zakso knygos pristatymas

Ar jau pavyko jums ją surasti?

Džiaugiuosi, kad jums patinku (kreipėsi į žurnalistę), bet aš jau užimtas (juokėsi).

O dabar atvirai, kiek moterų jums teko suvilioti?

Jei atvirai, tai – 1502.

Turite daug patirties, o ar yra tekę susidurti su tokia moterimi, kurios nė vienas jūsų triukas neveikia? Jei pasitaikė toks atvejis, ką darėte tuomet?

Aišku, kad yra tekę. Nesu Kazanova, kuris sugeba suvilioti kiekvieną. Vyras gali išmokti pavergti moters protą, emocijas, bet instinktų – ne. Kaip sako, vienas mano mokytojas Davidas DeAngelo:  „Trauka nėra pasirinkimas.“ Trauka arba yra, arba jos nėra. Šiame pasaulyje yra daugybė moterų, kurių man niekada nepavyktų suvilioti, nes jos tiesiog man nejaustų cheminės traukos. Nors... moku tobulai paruošti makaronus ir turiu raudonąjį sekso diržą.

Asmeninio albumo nuotr./Eidminas Zaksas
Asmeninio albumo nuotr./Eidminas Zaksas

Vedate mokymus vyrams, ar sulaukiate daug klientų? Kokia jų dalis pasinaudoja jūsų patarimais ir pasiekia savo tikslo?

Kol kas tik pradedu tai daryti. Per dvi savaites „Facebook“ svetainę (http://www.suviliokmoteri.lt – aut. pastaba) „palaikino“ daugiau kaip tūkstantis žmonių. Jau daugybė vyrų miegoti nuėjo su kitokiomis mintimis.

O ar iš tokios veiklos įmanoma išgyventi? Ar tikrai yra tiek vyrų, kurie nori išmokti  suvilioti moterį?

Dvejus metus nuomojausi butą, pirkau maistą, atspausdinau knygą su kietu viršeliu ir auksinėmis raidėmis, investavau į filmavimo įrangą, interneto svetainę. Jei pasiseks, per metus parduosiu 500 knygų. Ar panašu, kad tai kvepėtų šampano voniomis? Kol kas pelno skaičiuoti neketinu. Bet esu tikras, kad nesvarbu, ką dirbi, jei savo darbu sukuri vertę kitiems, išgyvensi. O kuo ta vertė didesnė, tuo gyvensi geriau. Ketinu būti turtingas.

Visų žmonių didžiausias siekis – būti laimingiems. Daugybė vienišų vyrų mano, kad moteris išspręs visas jų gyvenimo problemas. Neišspręs. Jei esi nelaimingas būdamas vienišas, nelaimingas būsi kartu ir su moterimi. Visų pirma reikia išmokti būti laimingam, kai esi vienas, ir tik tuomet vertėtų į savo pasaulį pasikviesti moterį. Ar galima jausti gyvenimo pilnatvę, kai esi vienišas? Turbūt kad ne.

Asmeninio albumo nuotr./Eidminas Zaksas
Asmeninio albumo nuotr./Eidminas Zaksas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius