Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min skelbia „Muzikos salės“ metų albumo rinkimus: balsavimas stabdomas

Vasario 20–23 dienomis vyksianti „Muzikos salė“ kiekvienais metais stebina unikalia programa ir turiniu. 15min šiemet vieninteliai Lietuvoje transliuos pokalbius su ryškiausiais atlikėjais, seniai matytais veidais ir netikėtais svečiais. Šioje erdvėje bus apdovanoti ir šiemet muzikos padangę naujais skambesiais nuspalvinę metų albumai. Kam atiteks prizas – tai buvo 15min skaitytojų rankose.
„Muzikos salės“ metų albumo rinkimai
„Muzikos salės“ metų albumo rinkimai / 15min nuotr.

Asociacijos AGATA organizuojama lietuviškos muzikos mugė „Muzikos salė“ yra Tarptautinės Vilniaus knygų mugės metu centriniuose rūmuose veikianti erdvė. Renginys lankytojus kvies 2020 m. vasario 20–23 dienomis.

Šiais metais tai bus tikra atradimų oazė nepaliksianti abejingų. Savo veiklą pristatys daugiau nei du šimtai Lietuvos įvairių žanrų muzikos kūrėjų, atlikėjų, leidėjų ir koncertų organizatorių. Stenduose visas dienas galima sutikti atlikėjus, su jais bendrauti, rinkti autografus ir asmenukes bei betarpiškai pabendrauti.

Ilgiau užsibūti kvies virš dvidešimt penkių specialiai mugės programai parengtų gyvo garso koncertų, kaip visada įdomūs ir įtraukiantys pokalbiai ir didžiausia Lietuvos muzikinės produkcijos mugė. Per keturias dienas salėje surengiama virš išskirtinių 25 pokalbių su puikiai žinomais veidais ir muzikos industrijos profesionalais.

Jau tradicija tapo ir „Muzikos salės“ atidarymo metu vykstantys klausomiausių metų įrašų ir albumų apdovanojimai pagal asociacijos „AGATA“ renkamus tikslius statistinius duomenis. Balsavimas truko iki vasario 20 dienos. Dėkojame už dalyvavimą!

Apdovanojami klausomiausi lietuviški albumui ir singlai tarptautinėse muzikos pasiklausymo platformose („Spotify“, „Deezer“, „Apple Music“ ir pan.), klausomiausia lietuviška daina tarptautinėse muzikos pasiklausymo platformose („Spotify“, „Deezer“, „Apple Music“ ir pan.), taip pat grojamiausia lietuviška daina radijo stotyse ir daugiausia perklausų Lietuvos teritorijoje surinkusi lietuviška daina Youtube platformoje.

Atskirą nominaciją „Muzikos salės“ metu įteiks ir 15min. Portalo skaitytojai kviečiami balsuoti, kuris iš albumų verčiausias pagrindinės nominacijos, o tai daryti galima iki pat vasario 20 dienos.

Atlikėjai apie „Muzikos salę“

VIDEO: Muzikos salė 2018: atlikėjų įspūdžiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius