Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min studijoje Soliaris su reperiu-akrobatu pristatė eurovizinę dainą

Ketvirtadienį 15min studijoje įvyko eurovizinės dainos premjera: kūrinį „Song of my life“ pristatė atlikėjas Algimantas Minalga-Soliaris. Jis studijoje pasirodė ne vienas – repo partiją ir akrobatinį triuką atliko reperis Arminas Bagdzevičius.
15min studijoje – Algimantas Minalga-Soliaris ir reperis Arminas Bagdzevičius
15min studijoje – Algimantas Minalga-Soliaris ir reperis Arminas Bagdzevičius / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Šeštadienis A.Minalgai-Soliariui bus ypatingas: po pertraukos jis grįžta į muzikos sceną - dalyvaus nacionalinės „Eurovizijos“ atrankoje. Atlikėjas sako į konkursą žiūrintis labai rimtai, todėl pasitelkė didelį būrį pagalbininkų, kurie dirba tiek scenoje, tiek užkulisiuose.

Kartu su Soliariu scenoje pasirodys naujai susibūrusi atlikėjų grupė „Foreign Souls“. Grupėje dainuojančios merginos Kamilė ir Katerina šiuo metu gyvena Londone ir bendradarbiauja su garsiomis muzikos įrašų kompanijomis. Jų solo programose dominuoja Rnb ir soulo stiliaus kūriniai. Grupės vyrukams Arminui, Benignui, Nerijui ir Soliariui taip pat prie širdies ritmenbliuzo, soulo ir hiphopo stiliaus muzika.

15min studijoje – Soliario dainos „Song of my life“ premjera:

VIDEO: Atlikėjas Soliaris su reperiu-akrobatu pristatė eurovizinę dainą

Atlikėjas Soliaris teigia, kad konkurse nusprendė dalyvauti todėl, jog naujai gimusi daina „Song of my life“ idealiai atitinka konkurso formatą.

„Ši daina yra energinga, gana linksma, o jos žodžiuose yra užkoduota savita žinutė, kuri gali patikti Europos žiūrovams. Labai džiaugiuosi visa komanda, kuri sunkiai ir atkakliai dirbo, siekdama gero rezultato. Tikiuosi, mūsų bendro darbo rezultatą, teigiamai ir žiūrovai ir konkurso atrankos komisija“, – sakė Soliaris.

Soliario ir „Foreign Souls“ daina „Song of my life“ pasakoja apie gyvenimo kelionę, o jos pagrindinis herojus – laukinės sielos vaikinas, savotiškai pašėlusi asmenybė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius