Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„2 barus“ palikęs Žygis prisipažino, ką su Gabija veikė duše: „Mums galima, nes esame pora“

Po sekmadienį įvykusios vasaros realybės šou „2 barai“ išlikimo kovos projektą paliko net du dalyviai – profesionali boksininkė Lina ir merginų numylėtinis Žygis. Vos savaitę projekte išbuvęs vienas praėjusių metų lyderių per trumpą laiką spėjo daug nuveikti – ne tik pamokė kitus šou barmenus, bet ir slapčia duše leido laiką su savo mylimąja Gabija.
Gabija ir Žygis
Gabija ir Žygis / TV3 nuotr.

Žygio ir Gabijos romantiški nuotykiai buvo kone labiausiai praėjusią savaitę aptarinėjama tema. Pora kartu užsidarė duše, kur pro užuolaidas kameroms vaizdo užfiksuoti nepavyksta, bet patalpoje įrengti mikrofonai užfiksavo kiek dviprasmiškus garsus. Vakar abu dalyviai tikino – duše jie apžiūrinėjo prausimosi priemones.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ypatingoje „2 Barų“ išlikimo kovoje – visa tiesa apie Gabijos ir Žygio nuotykius duše

„Ten tikrai daug tų dušo žėlė, vienas perskaitai, eini į kitą dušą. Mes juk čia neturime ką skaityti, jokių žurnalų, tai galvojam, bent taip išsimokslinsim“, – neslėpdamas šypsenos kalbėjo Žygis. Jam pritarė ir juoką vos galėjusi sutramdyti Gabija.

TV3 nuotr./Gabija ir Žygis
TV3 nuotr./Gabija ir Žygis

Nors vakar vykusioje tiesioginėje transliacijoje Žygis ir Gabija kaip įmanydami vengė prisipažinti, ar iš tiesų atsidavė nevaldomai aistrai ir mylėjosi duše, pirmadienio „2 barų“ dienoraštyje žiūrovai galės išvysti dar neparodytus kadrus.

Paaiškėjo, kad porelė duše kartu lankėsi ne kartą, o užfiksuoti kadrai atskleidžia daugiau nei jiedu norėtų. Tačiau šių įvykių vakar su šou atsisveikinęs Žygis nebeslepia – tikina, kad jiedu su Gabija yra pora, todėl tai – visiškai normalu.

TV3 nuotr./Gabija ir Žygis
TV3 nuotr./Gabija ir Žygis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius