Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„2 minutės šlovės“ dalyvė, negavusi pilvo šokėjo, įkinkė žinomą kultūrizmo čempioną

Paskutiniajame talentų šou „2 minutės šlovės“ pusfinalyje pasirodys dar devyni dalyviai, kurie atiduos savo likimus į žiūrovų ir komisijos rankas.
„Arabijos“ premjera
„Arabijos“ premjera / LNK nuotr.

Ypatingą pasirodymą rengia rytietiškų šokių mokytoja Irina Barzinskienė kartu su savo vyru, daugkartiniu Lietuvos ir Europos kultūrizmo čempionu Dainiumi Barzinsku. Jie ruošia fragmentą iš šokio spektaklio „Arabija“.

„Kadangi rytietiškus šokius šoka daugiausia moterys, o spektaklyje mes turėjome vieną vyro- karžygio vaidmenį, ėmėme svarstyti, kas jį galėtų atlikti. Lietuvoje, kiek man žinoma, yra tik vienas profesionalus pilvo šokėjas, bet jis tuo metu negalėjo sudalyvauti. Iš karto pagalvojom apie Dainių. Jis aktyviai dalyvauja kultūrizmo varžybose, kuriose privaloma parodomoji programa, o tai reiškia, kad tam reikia vaidybos. Be to, jis yra „didelis“ ir ne kartą filmavosi filmuose, reklamose, turi sceninio darbo patirties. Dainius mielai sutiko“, – Lietuvos ir Europos kultūrizmo čempiono atsiradimo šokio spektaklyje istoriją pasakoja Irina.

Irina yra šokių studijos „Orientalija“ vadovė. Ši studija gyvuoja jau aštuonerius metus ir vienija daugiau nei šimtą rytietiško šokio mylėtojų, joje mokoma šokti Egipto folklorinius, Libano, Turkijos, Persijos įlankos šalių šokius.

Irina pasakoja, kad labai seniai žavisi rytų kultūromis.

„Kai buvau maža, skaitydavau pasakas, žiūrinėdavau spalvotus paveikslėlius knygose, klausiausi muzikos. Man patiko, ir spalvos, ir rūbai, ir, žinoma, patys šokiai. Pirmą kartą gyvai šį šokį pamačiau Libane prieš 16 metų. Tą pačią akimirką pradėjau jų mokytis ir mokausi iki šiol“, – sako ji.

„Rytietiškas šokis – terapija. Tai yra artimiausias, natūraliausias moteriai šokis. Pati geriausia mankšta“, – sako Irina.

Rytietiškais prieskoniais kvepiančios terapijos ir kultūrizmo išpuoselėto kūno derinį žiūrovai išvys jau šį sekmadienį 19.30 val. talentų šou „2 minutės šlovės“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius