-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„2 minutės šlovės“ dalyvių likimus tiesiogiai spręs TV žiūrovai

Net devyni atrankiniai turai, daugiau nei šimtas skirtingų pasirodymų, visas būrys užsieniečių, šokantys šunys, akrobatai ir dviratininkai, poezijos mylėtojai ir jos nekenčiantys, vaikai, suaugę bei seneliai ir kaskart vis didesnė žiūrovų auditorija – tokiais įspūdingais rezultatais po pirmojo etapo gali pasigirti populiariausias Lietuvoje talentų šou „2 minutės šlovės“.
Algis Ramanauskas
Algis Ramanauskas / Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr.

Jau nuo šio sekmadienio laida radikaliai keičia savo taisykles. Pati svarbiausia naujovė – nuo šiol dalyvių likimą spręs LNK televizijos žiūrovai, skambindami ir išsakydami savo nuomonę. Tai bus galima daryti kiekvieną sekmadienio vakarą tiesioginio eterio metu. Iš kiekvieno pusfinalio į finalą pateks trys dalyviai: vieną išrinks žiūrovai, kitą komisija, o trečiojo likimą spręs interneto lankytojai.

„Balsuoti bus galima tik pasirodymo metu – 2 minutes vienu iš dviejų telefono numerių. „Taip“, jeigu dalyvis patinka, ir „Ne“, jeigu pasirodymas nepatinka. Jeigu skambučių „Ne“ skaičius nors vienu tašku persvers skambučių „Taip“ skaičių – pasirodymas bus stabdomas tą pačią akimirką. Jeigu skambučių „taip“ bus daugiau nei „ne“ – pasirodymas tęsiamas iki galo, – aiškino laidos prodiuseris Laurynas Šeškus. – Kad dalyviams būtų šiek tiek lengviau, kiekvienas jų startuos su 100 taškų kreditu už tai, kad pateko į pusfinalį. Po pasirodymo suskaičiuojamas „Taip“ ir „Ne“ skambučių skirtumas. Pavyzdžiui, jeigu po dviejų minučių dalyvio „Taip“ sąskaitoje bus 500 skambučių, o „Ne“ sąskaitoje 400 skambučių, tuomet dalyvis už pasirodymą bus uždirbęs 100 taškų.“

Į pusfinalius atrinkta daugiau nei pusė šimto pasirodymų. Jau pirmajame pusfinalyje pasirodys ir lanksčiausias pasaulyje žmogus Kiros Hadgu iš Etiopijos, kuris rengia specialų pasirodymą, pasikvietęs į pagalbą Lietuvos choreografą Šarūną Kirdeikį. Kiros vos prieš kelias dienas grįžo iš Dubajaus, kur dalyvavo labdaros akcijoje surengtoje nuo žemės drebėjimo Haityje nukentėjusiems žmonėms.

Tačiau tai – ne vienintelis unikalus pirmojo pusfinalio pasirodymas. Į „2 minutes šlovės“ grįžta šokėjai Laura ir Ramūnas – šokėjai, kurie muzikos negirdi, bet ją jaučia ir savaip perteikia scenoje. Jų pasirodymas atrankiniame ture buvo vienas iš tų retų atvejų, kuomet pasirodymas privertė kapituliuoti ne tik publiką, bet ir komisiją – pasibaigus šokiui, kompiuteris rodė du nulius, o Violeta Tarasovienė šokėjų paklausė: „Kaip įmanoma, negirdint muzikos, pataikyti į taktą? Gal yra koks paslėptas triukas?“

Jokių triukų nėra – Laura ir Ramūnas jaučia muziką vidumi ir šoka iš visos širdies. Šį sekmadienį jiems scenoje talkins žinomas šokio kolektyvas „Gama“.

Kurie trys dalyviai pirmieji įšoks į „2 minučių šlovės“ finalo traukinį? Visos paslaptys bus atskleistos šventinį Verbų sekmadienio vakarą, 19.30 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius