Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„2 minutės šlovės“ kviečia į vasaros Talentų akademiją

Rudenį LNK talentų šou „2 minutės šlovės“ žiūrovus pakvies į antrąjį laidos sezoną. Kad jis būtų dar įspūdingesnis už pirmąjį, o dalyviai – labiau pasiruošę visus nustebinti, laidos kūrybinė grupė vasarą organizuoja Talentų akademiją.
V.Pauliukaitis
V.Pauliukaitis / LNK nuotr.

„Talentų akademijoje jaunuosius dalyvius rengs profesionalūs muzikantai, choreografai, vokalo mokytojai. Per atrankas į šou patekę žmonės nebus palikti vieni – stengsimės padėti jiems pasiruošti pasirodymams televizijoje. Iš gatvės patekti tiesiai į TV studiją yra didelis stresas. Mūsų akademijos dėstytojai pasistengs, kad dalyviai kuo labiau atsiskleistų“, - sako „2 minutės šlovės“ vedėjas Vytenis Pauliukaitis.

Į vasaros Talentų akademiją šou „2 minutės šlovės“ organizatoriai kviečia ir pirmojo sezono finalininkus. Visi 20 finalininkų gavo teisę antrą kartą bandyti savo laimę naujajame laidos sezone ir iš karto pateks į pusfinalius. Prieš antrąjį sezoną Talentų akademijoje jie galės tobulinti ar iš naujo kurti savo pasirodymus.

Netrukus prasidės didžiosios atrankos, jos bus organizuojamos Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Liepos 1-ąją nuo 15 valandos LNK televizijoje vyks pirmoji vieša atranka, liepos 2-ąją – Kaune, klube „Siena“ , liepos 8 dieną „Dr. Who“ klube Klaipėdoje. Į atrankas kviečiama atvykti be išankstinės registracijos.

Antrasis „2 minutės šlovės“ sezonas – jau nuo naujojo LNK sezono. TV transliacijas internetu galite žiūrėti čia. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius