Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„2 minutės šlovės“ prasideda tiesioginiai pusfinaliai

Net aštuoni atrankiniai turai, daugiau nei šimtas skirtingų pasirodymų, dalyviai ne tik iš Lietuvos, bet ir iš tolimosios Afrikos, ne tik talentai, bet ir ekstremalai ir kaskart vis didesnė žiūrovų auditorija – tokiais įspūdingais rezultatais po pirmojo etapo gali pasigirti tarptautiniu tapęs talentų šou „2 minutės šlovės“.
Latvė Oksana Lepska
Latvė Oksana Lepska / „TV play“ nuotr.

„TV play“ pranešime spaudai teigiama, kad jau nuo šio sekmadienio projekto taisyklės keičiasi iš esmės, nes prasideda pusfinaliai. Nuo šiol LNK televizijos žiūrovai spręs projekto dalyvių likimus skambindami ir išsakydami savo nuomonę. Tai bus galima daryti kiekvieną sekmadienio vakarą tiesioginio eterio metu lygiai dvi minutes: būtent tiek, kiek truks dalyvio pasirodymas. Iš kiekvieno pusfinalio į finalą pateks keturi dalyviai: vieną išrinks žiūrovai, du komisija, o trečiojo likimą spręs interneto lankytojai visą savaitę vertindami laidos dalyvių pasirodymus.

Sekmadienį laidoje pasirodys dešimt žiūrovams jau pažįstamų dalyvių, tarp kurių ne tik talentingi žmonės iš Lietuvos, bet taip pat ir iš kaimyninės Latvijos bei Baltarusijos.

Latvė Oksana Lepska – tik penkiolikos, bet jos muzikinė patirtis – lyg didelės scenos žvaigždės. Ji dainuoja nuo 6 metų, dainavimo mokėsi pas daugelį garsių dainininkų, tarp jų ir pas Mariją Naumovą, atnešusią Latvijai pergalę „Eurovizijos“ dainų konkurse.

Oksana yra tapusi daugybės vokalinių konkursų Latvijoje, Rusijoje, Jungtinėse Valstijose laureate. Mergina yra Rusijos televizijos talentų projekto „Minutė šlovės“ bei Latvijos televizijos laidos „Latvijos auksiniai talentai“ finalininkė. Oksana yra dainavusi duetu su Marija Naumova, Rusijos estrados žvaigžde Avramu Ruso, alternatyvia baltarusių grupe „Liapis Trubeckoj“. 

2008-aisiais Oksana Lepska laimėjo Jungtinių Amerikos valstijų talentingų vaikų palaikymo asociacijos konkursą. Šio konkurso metu ji pirmą kartą koncertavo vienoje prestižiškiausių pasaulio koncertų vietoje – Karnegio salėje Niujorke. Šiemet, prieš pat atvykdama į LNK televizijos projektą „2 minutės šlovės“, ji vėl svečiavosi Niujorke, kur dainavo Karnegio salės publikai. Mergina jau yra išleidusi savo dainų albumą „I Beleive“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius