Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2009-ieji: jausmų krizė negresia!

2009-ieji žmonių atmintyje ilgam įsimins kaip ekonomikos krizės metai, tačiau per šį laikotarpį garsių žmonių gyvenimuose netrūko nei kūrybinių minčių, nei pakylėtų jausmų, nei skaudžių išgyvenimų.
Goda ir Rolandas Alijevai
Goda ir Rolandas Alijevai / Viganto Ovadnevo/„Žmonės“ nuotr.


Metų vestuvės

Goda (23) ir Rolandas (24) Alijevai. Skandalingiausios!

Bene skandalingiausiomis ir labiausiai intriguojančiomis vestuvėmis šįmet tituluojamos dainininkės Godos ir jos vyro krepšininko Rolando tuoktuvės, kurios vyko liepos 24–ąją. Dauguma žiniasklaidos atstovų šią šventę vadino cirku, nes jaunavedžiai, norėdami pasprukti nuo žurnalistų, sąmoningai juos klaidino. Vestuvių ceremonija vyko už uždarų bažnyčios durų. Vis dėlto vėliau Goda ir Rolandas skyrė šiek tiek dėmesio žiniasklaidos atstovams.
Šiuo metu Alijevai laiką leidžia Graikijoje, kur Rolandas žaidžia „Olympios“ krepšinio komandoje.

Nuotrauka iš asmeninio albumo/Aistės Jasaitytės ir Romano Čeburiak vestuvės
Nuotrauka iš asmeninio albumo/Aistės Jasaitytės ir Romano Čeburiak vestuvės

Aistė (29) ir Romanas (21) Čeburiakai. Pagoniškai!

Išskirtinės vestuvės buvo šiuo metu kūdikio besilaukiančios gražuolės Aistės Jasaitytės–Čeburiak ir šokėjo Romano Čeburiako. Tiesa, iš pradžių pora liepos 31–ąją tyliai žiedus sumainė Vilniaus santuokų rūmuose, o po kelių savaičių, rugpjūčio 15–ąją, per Žolinę, surengė įspūdingas pagoniškas vestuves šalia sostinės esančiame Europos parke. Aistę ir Romaną sutuokė ne kunigas, o pagonių šventikė. Vietoj įprasto vestuvių valso skambėjo liaudiška kanklių muzika. Neapsieita ir be pagoniškų apeigų: buvo aukojama druska, grūdai, prašoma dievų malonės, o jaunųjų vestuviniai žiedai pašventinti ugnimi.

Viganto Ovadnevo nuotr./Mingailė ir Mantas Kalniečiai
Viganto Ovadnevo nuotr./Mingailė ir Mantas Kalniečiai

Mantas (23) ir Mingailė (24) Kalniečiai. Nuoširdžiai ir paprastai

Šiltą ir jaukią vestuvių šventę surengė krepšininkas Mantas Kalnietis su mylimąja Mingaile. Pora tuokėsi rugpjūčio 7 dieną Kaune, Vytauto bažnyčioje. Į vestuvių ceremoniją sugužėjo Lietuvos krepšinio žvaigždės. Po tuoktuvių bažnyčioje jaunavedžiai nuskubėjo į Kauno rotušę, kur savo santykius įteisino civiline santuoka.



Jurga (29) ir Vidas (22) Bareikiai. Dviguba šventė


Nuoširdžiausios vestuvės buvo dainininkės Jurgos Šeduikytės ir jos mylimojo Vido Bareikio. Rugpjūčio 26–ąją atlikėja su išrinktuoju sumainė žiedus Juodkrantės bažnyčioje. Beje, tą dieną tai nebuvo vienintelė šventė: sutuoktiniai tuo pačiu pakrikštijo ir sūnų Adą Mykolą (1).

Viganto Ovadnevo nuotr./Reda ir Andrius Kandeliai
Viganto Ovadnevo nuotr./Reda ir Andrius Kandeliai

Andrius (28) ir Reda (27) Kandeliai. Retro stiliaus vestuvės

Stilingas – retro stiliaus – vestuves rugpjūčio 28 dieną iškėlė žymus šokėjas Andrius Kandelis su išrinktąja Reda. Jaunavedžiai į puotą atvyko senoviniu automobiliu, Reda pasipuošė retro stiliaus suknele. Pora apsimainė ne geltonojo, o baltojo aukso vestuviniais žiedais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius