Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2015-ųjų „Eurovizijos“ žvaigždė, švedas Mansas Zelmerlowas taps tėvu

2015 metais „Eurovizijos“ dainų konkursą laimėjęs švedas Mansas Zelmerlowas (31) kartu su sužadėtine, britų aktore Ciara Janson (30) laukiasi pirmagimio. Džiugia žinia atlikėjas pasidalijo savo socialiniame tinkle „Instagram“, paviešinęs nėščios mylimosios nuotrauką.
Ciara Janson ir Mansas Zelmerlowas
Ciara Janson ir Mansas Zelmerlowas / Socialinių tinklų nuotr.

Neretai asmeninio gyvenimo detalėmis socialiniuose tinkluose besidalijantis atlikėjas sulaukė daugybės sveikinimų. Tiesa, kol kas pora būsimos vaikelio lyties atskleisti nepanoro.

„Tu esi neįtikėtina visais atžvilgiais ir niekas manęs neprajuokina taip, kaip tu. Lėkšta, bet tai tiesa“, – po jaukia nuotrauka rašė švedų atlikėjas.

Mansui Zelmerlowui tai bus pirmasis vaikas, tuo tarpu sužadėtinė Ciara iš ankstesnių santykių augina trimetį sūnų. Visgi iki šiol Mansas užsitarnavo gerojo dėdės titulą: kartu su vaiku spardo kamuolį, šoka ir kitaip smagiai leidžia laiką.

Mansas ir Ciara susipažino 2016-ųjų metų vasarą vykusiose draugų vestuvėse. Aktorė tuomet visiškai nesusižavėjo „Eurovizijos“ laimėtoju, o Mansas priešingai – įsimylėjo Ciarą akimirksniu. Visgi netikėtai prasidėjusi pažintis greitai peraugo į romantiškus santykius.

Netrukus pora apsigyveno Ciaros gimtinėje Londone, o 2017-ųjų metų liepą Mansas ištarė lemtingąjį klausimą. Romantiškos poros sužadėtuvės vyko Kroatijoje.

Socialinių tinklų nuotr. /Ciara Janson ir Mansas Zelmerlowas
Socialinių tinklų nuotr. /Ciara Janson ir Mansas Zelmerlowas

Ciara Jonson yra britų aktorė, kuri vaidina tiek kine, tiek teatre. Tačiau daugiausiai vaidmenų ji sukūrė televizijoje. Ciara yra ir profesionali įgarsintoja, „skolinanti“ savo balsą BBC radijui.

2015 metais dainą „Heroes“ atlikęs Mansas pelnė daugybę gerbėjų simpatijų ne tik dėl jos puikaus skambesio ir laimėjo „Eurovizijos“ dainų konkursą.

VIDEO: Måns Zelmerlöw - Heroes (Official Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius