Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

22-ąjį gimtadienį švenčianti Urtė Šilagalytė: „Kai bus laikas, tuomet ir atjos tas jaunikaitis ant balto žirgo“

Antradienį atlikėja ir laidų vedėja Urtė Šilagalytė švenčia 22-ąjį gimtadienį. Kaip jau tapo tradicija, gimtadienio rytą Urtė su mama keliavo į kepyklėlę, kurioje drauge pusryčiavo, o vakare jos laukia šventė su artimiausiais žmonėmis. Paminėjimas su draugais bus, tačiau kiek vėliau šią savaitę.
Urtė Šilagalytė
Urtė Šilagalytė / Luko Balandžio nuotr.

„Šiandien manęs laukia repeticijos, tačiau šiuo metu esu parduotuvėje ir renkuosi sau dovaną. Nusprendžiau, kad reikia sau ką nors pasidovanoti (juokiasi). Pagalvojau, kad tokią dieną reikia skaičiuoti laiką, todėl įsigysiu laikrodį“, – portalui Žmonės.lt pasakojo U.Šilagalytė.

Urtė pasakojo, kad jau nuo pat ryto sulaukė dėmesio, o pirmieji sveikinimai pasipylė vos laikrodžiui išmušus dvylika. Pirmoji ją pasveikino geriausia draugė. Kalbėdama apie tradicijas, U.Šilagalytė prisipažino, kad kiekvienais metais gimtadienio rytą eina su mama kartu papusryčiauti, todėl ir šį kartą moterys laikėsi tradicijos ir anksti ryte patraukė į jaukią kepyklėlę. „Keliamės anksti, nesvarbu, kokia diena bus, ar savaitgalis, bet visada laikomės tradicijos“, – pasakojo jubiliatė.

O kaip gimtadienis be dovanų, kokią įspūdingiausią dovaną yra gavusi laidų vedėja? „Na, sunku ir prisiminti, tačiau šiandien gavau labai smagią dovaną. Mano dukterėčia parašė, galėsiu su ja pažaisti ir tai bus jos dovana man. Juokiausi, kad tai yra geriausia dovana“, – linksmai nusiteikusi kalbėjo Urtė.

Kiekvieną gimtadienį visi linki laimės, džiaugsmo, sveikatos, tačiau U.Šilagalytė sau palinkėjo sąžiningai, gražiai ir laimingai gyventi. Paklausta, o gal palinkėtų sau meilės, Urtė nusijuokė: „Aš manau, kad meilė ateina su laiku. Aš į ją visada žiūriu labai atsakingai, tai neskubinu šių reikalų. Manau, kad kai jau bus laikas, tuomet ir atjos pas mane tas jaunikaitis ant balto žirgo.“

Luko Balandžio nuotr./Urtė Šilagalytė
Luko Balandžio nuotr./Urtė Šilagalytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius