-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„24 valandos“: ar melžėja dirbusi moteris su tuo pačiu baltu chalatu apsimesdavo medicinos sesele?

Po dviejų LNK parodytų laidų „24 valandos, kuriuose buvo pasakojama, kaip vaikai nori susigrąžinti mirusio tėvo kūną iš Vilkaviškyje gyvenančios jo naujosios draugės, redakcijoje netilo skambučiai. Vienas buvo ir pačios Adelės. Ji pakvietė atvažiuoti pas ją į svečius, nes neva neteisingai buvo apkaltinta, ketino parodyti dokumentus, kurie ją išteisins ir pan. Dar žadėjo pasikviesti drauges, kurios paliudys, kaip ji mylėjo amžinatilsį Stanislovą ir t.t.
Egidijus Knispelis
Egidijus Knispelis / LNK nuotr.

Taigi, kūrybinė grupė nuvyko į Vilkaviškį. Ir nors tarėmės susitikti Adelės namuose,– jos ten nebuvo. Pasirodo, ji – Seimo nario Algirdo Butkevičiaus padėjėjo kabinete. Kur tas kabinetas – parodo patys vilkaviškiečiai, negalintys atsidžiaugti, jog „kerpame Adelei sparnus“.  Keista, bet pamačiusi kūrybinę grupę, Adelė puolė bėgti, o jos draugė, jau matyta per Stanislovo laidotuves, trenkė per filmavimo kamerą. Beje, ji – Gamtos apsaugos departamento darbuotoja. Jos kabinete Adelė ir bando pasislėpti, tačiau – nesėkmingai...

Žurnalistei smalsu sužinoti, ar tikrai Adelė, kaip kad pasakoja Vilkaviškio gyventojai, dirbo melžėja ir, dėvėdama tą patį baltą chalatą, apsimesdavo medicinos sesele. Vaikščiodavo po Vilkaviškio rajone esantį Virbališkio miestelį ir „gydydavo“ senukus. Išgirdusi šį klausimą, ponia Adelė jau pradeda gąsdinti „Strasbūro teismu“. Priminsime, kad Stanislovo vaikai laidai „24 valandos“ pasakojo, kad ši moteris per kelis mėnesius perėmė savo žinion visą jų tėvo turtą, vertą ketvirčio milijono litų.

„24 valandos“ – pirmadienį 16.40 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius