Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„24 valandos“ įsitraukė į paslaptingai dingusios kaunietės paieškas

Be žinios dingusios Kauno Vytauto Didžiojo universiteto studentės Gabijos Boguševičiūtės istorija plačiai nuskambėjo po visą Lietuvą.
Dingusi mergina
Dingusi mergina / LNK nuotr.

Mergina dingo sausio 13 –os vakarą. Apie 19–ą valandą po darbo grįžusi merginos motina rado dukterį sėdinčią prie knygų – buvo egzaminų sesija. Teatro egzaminą Gabija išlaikė puikiai. Ruošėsi politikos istorijai.  Mama dar paklausė dukters, ar ši vakarieniavo, ir išbėgo į parduotuvę. Užtruko  vos 15 minučių. Kas įvyko per ketvirtį valandos, dabar galima tik spėlioti. Tačiau grįžusi mama dukters jau nerado. Ant stalo gulėjo tik raštelis: „Turiu reikalų. Grįšiu apie 23 valandą“. „Tuomet nesupratau, kad tai paskutinė žinia iš dukros – raštelį suplėšiau ir išmečiau“, – pasakoja nelaimės prislėgta mama. Anksčiau Gabija visada pranešdavo, jei užtrukdavo vos keliolika minučių.

Ieškant dingusios kaunietės, paaiškėjo, kad ji beveik neturėjo draugių. Vieninteliu išsigelbėjimu jai buvo internetas, kuriame naršydama praleisdavo nemažai laiko. Viena galimų dingimo versijų – internetinės pažintys. Brolis patvirtino žinojęs, kad sesė susirašinėja su kažkokiais užsieniečiais, kurie užmezga pažintis su lietuvaitėmis, neva norėdami išmokti lietuvių kalbos. Po to paprašoma parodyti miestą. Gabija susirašinėjo su mažiausiai dviem užsieniečiais – turku ir graiku.

Tiesioginiame „24 valandų“ eteryje – pokalbis su merginos artimaisiais, draugėmis, policijos pareigūnais. Ieškokime Gabijos kartu.  Trečiadienį 17.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius