Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„24 valandos“: kojų netekęs Mindaugas neteko ir artimųjų paramos

Penktadienį laida „24 valandos” pasakojo apie Lietuvos įžymybe tapusį Mindaugą, iš Vokietijos pėsčiomis ėjusį į tėvynę. Šis žygis jam kainavo abi kojas – praėjusį ketvirtadienį jas teko amputuoti. Tačiau pradėjus domėtis šia istorija paaiškėjo, kad ne mažiau už fizinį skausmą anksti našlaičiu tapusį Mindaugą kamuoja ir dvasinės kančios.
Laidos „24 valandos“ vedėjai
Laidos „24 valandos“ vedėjai / LNK nuotr.

Daugiau kaip mėnesį ligoninėje praleidusį vaikiną lanko visiškai nepažįstami žmonės, aukoja jam pinigus, tačiau niekas iš plačios giminės vaikino neaplankė. Net sesuo su broliu. Pastarasis teisinasi, kad sugedusi jo mašina, o iš Tauragės, kur gyvena, iki Marijampolės ligoninės labai toli – 125 kilometrai. Mindaugas žiemą, avėdamas tik sportinius batelius, per dvi savaites nuėjo beveik dvigubai didesnį atstumą...

Kokią dar dramą slepia Mindaugo istorija? Kodėl pasiturinčiai gyvenantys giminės jį ignoruoja? Koks tolimesnis bus jaunuolio likimas, kai jis išeis iš ligoninės? Laidos „24 valandos” kūrėjai susitiko su Mindaugo broliu, artimaisiais, socialiniais darbuotojais ir uždavė jiems šiuos klausimus.

Taip pat tiesioginiame eteryje pagaliau susitiksime su vilkiko vairuotoju, kuris parvežė Mindaugą į Lietuvą. Pasakojimas, kuris mus dar kartą privers susimąstyti apie žmogiškumo kainą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius