Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

25-ąjį gimtadienį švenčiantis dizaineris Robertas Kalinkinas: „Laukia iššūkių kupini metai“

Pirmadienį dizaineris Robertas Kalinkinas kaip ir visi tautiečiai paniro į prasidėjusios naujos savaitės darbus, tad retas kuris suprastų, kad kaip tik šią dieną jis švenčia savo jubiliejų. Dizaineriui rugpjūčio 19 dieną suėjo 25-eri metai.
Robertas Kalinkinas
Robertas Kalinkinas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Ne paslaptis, kad pirmadienis – labai darbinga diena, todėl švęsiu tik vakare su šeima, tėvais“, – portalui Žmonės.lt sakė jubiliatas. Vyras niekuomet nedaro didelių gimtadienio vakarėlių, tačiau tikisi, kad studijoje jį visgi pasveikins artimiausi draugai.  

Paklaustas, ar apskritai mėgsta švęsti savo gimimo dieną, vyras patikino, kad mielai paminėtų šią dieną, tačiau tam visai nėra laiko. „Artimiesiems, kurie švenčia tokią dieną, aš surandu laiko, o sau dažniausiai nėra, – sakė darbuose paskendęs dizaineris. – Be to, švęsti reikia tėvams, o mums tai tik dar vieni metai.“

25-ąjį gimtadienį pirmadienį švenčiantis Robertas nemano, kad yra daug pasiekęs, ir neslepia, kad pasaulyje yra žmonių, kurie, būdami net jaunesni nei jis, yra pasiekę daug daugiau. „Aš nesijaučiu nuvertęs kalnus, man vis dar gaila laiko. Jis neina tuščiai, bet metai dar ne pilnai užimti“, – atviravo R.Kalinkinas.

Visgi, ateinantys metai dizainerio gyvenimą pakeis kaip reikiant. Spalio 10 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje kūrėjas pristatys naujausią savo kolekciją, tačiau svarbiausias įvykis aplankys vėliau. Roberto ir jo žmonos Agnės šeimą papildys pirmoji judviejų atžala.

„Tikiuosi sveiko vaiko, jis ateis dar šiais metais. Draugai sako, kad tai bus iššūkių metas, todėl daugiausiai dėmesio skirsime šeimai, tačiau darbai vietoje irgi nestovės. Metai bus tikrai sunkūs ir kiekvieni kiti bus dar sunkesni“, – būsimų darbų gausą jau dabar įsivaizdavo R.Kalinkinas.

Paklaustas, ar pavyks jam suderinti tėvystę ir įsibėgėjančią kūrybą, pašnekovas nusijuokė, kad jau penkerius metus su žmona gyvena net su keturiais šunimis, tad derinimas yra mažiausia problema.

Robertas Kalinkinas su žmona Agne
Robertas Kalinkinas su žmona Agne

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius