Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

26-ąjį gimtadienį švenčianti Simona Nainė buvo apipilta gėlėmis

Grupės „Pinup girls“ atlikėja Simona Nainė rugpjūčio 13-ąją mini 26-ąjį savo gimtadienį, kurį švęsti pradėjo jau praėjusį penktadienį.
Simona Nainė
Simona Nainė / Asmeninio albumo nuotr.

Dainininkės vyras Jonas Nainys kartu su Simonos sese bei bičiuliais jau praėjusį penktadienį surengė jai staigmeną – sukvietė draugus jaukiam pasisėdėjimui ir gimtadienio paminėjimui.

„Čia mano sesė buvo iniciatorė, kartu su vadybininke ir draugais suorganizavo man gimtadienį.  Mane labai gražiai apgavo, nes turėjome važiuoti į Mažeikius koncertuoti, bet nuvažiavus pusė kelio man pasakė, kad neva atšaukė koncertą. Nesuabejojau,  nes iš tikrųjų lijo kaip iš kibiro. Grįžau namo, o ten laukė visas būrys draugų, Jonas ir milžiniska staigmena“, – portalui Žmonės.lt apie iš anksto atšvęstą gimtadienį pasakojo Simona.

„Šiaip savo gimtadienio nešvenčiu, bet jau antrus metus iš eilės gaunu tokią staigmeną“, – pridūrė atlikėja.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Nainė ir Viktorija Sutkutė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Nainė ir Viktorija Sutkutė

S.Nainė iš draugų sulaukė ne tik staigmenų, bet ir viso glėbio gėlių, mat visi ją sveikino atnešdami jos mylimiausių kardelių. „Nerealiai“, – džiaugėsi Simona, vos sutalpinusi glėbyje visas jai skirtas gėles.

J.Nainys sutuoktinę sveikino su dideliu glėbiu raudonų rožių, o šiandien, rugpjūčio tryliktąją, savo „Facebook“ paskyroje išsakė dar ir itin gražius žodžius: „Mano mylimos žmonos gimtadienis šiandien. Mano mūza ir įkvėpėja, su gimtadieniu!“

Mergina tikino, didžiausia dovana jai – turėti tokį būrį gerų draugų ir artimųjų, kurie nepamiršta jos gimtadienio ir stengiasi nustebinti. „Aš nežinau, kodėl man gyvenime taip sekasi – turiu nuostabią šeimą, puikius draugus, kolegas ir nepakartojamą vyrą. Gavau pačią didžiausią gimtadienio dovaną – visų jų dėmesį. Visos materialios dovanos yra tik smulkmena palyginus prieš tokias emocijas“, – patikino laiminga mergina.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Nainė ir Jonas Nainys
Asmeninio albumo nuotr./Simona Nainė ir Jonas Nainys

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius