Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

27-ąjį gimtadienį švenčianti Liepa Norkevičienė: „Geriausia dovana mano gyvenime – vyras“

Ketvirtadienį, kovo 23-iąją, dainininkei Liepai Norkevičienei suėjo 27-eri. Bendraudama su 15min atlikėja pasakojo neketinanti švęsti šia proga, mat tam nėra ūpo. Tačiau mielai prisiminė prabėgusius metus ir pasidalijo lūkesčiais naujiesiems.
Evaldas ir Liepa Norkevičiai
Evaldas ir Liepa Norkevičiai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Bendraudama su 15min L.Norkevičienė tikino iš tiesų visai nemėgstanti švęsti savo gimtadienių. Iki šiol ji šventes rengdavo tik tada, kai sukakdavo „apvalus“ skaičius. Pavyzdžiui, per 25-ąjį kėlė puotą... O dabar, sako, tas skaičius – 27-eri – neskamba įpareigojančiai.

„Jei būtų noras švęsti, tai ir švęsčiau, ir nesvarbu būtų, kiek tų metų sueina. Tik to noro nėra“, – sako L.Norkevičienė.

Bet juk ir taip aišku, kad ši diena taip pat, kaip kitos, nepraeis... Koks planas? „Tiesiog vakare su vyru nuvažiuosime kažkur pavakarieniauti, tiek ir tos šventės. Gimtadienių niekad nešvenčiu, tos šventės nesureikšminu. Ir su draugėmis nieko neplanuojame. Nors penktadienį bus filmavimai – susitiksiu koleges. Gal kokį pyragą ta proga ir suvalgysime. Bet vėlgi, nenoriu nei sureikšminti, nei susireikšminti. Man geriausia šventė yra su artimiausiu žmogumi – su vyru“, – šypsosi L.Norkevičienė.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Liepa ir Evaldas Norkevičiai
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Liepa ir Evaldas Norkevičiai

Ir iš tiesų, kaip gi žmonos šventei ruošėsi jos vyras Evaldas? Ar klausė, kaip ji nori atšvęsti, ko nori dovanų?

„Jis visad sugeba mane kažkaip nustebinti. Nei klausė, kaip norėčiau būti pasveikinta, nei pati jam kažką sakiau. Žiūrėsime. Jis pats man geriausia dovana gyvenime. Tikrai geriausia dovana, kad jį turiu...“ – sakė L.Norkevičienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Liepa Mondeikaitė ištekėjo už verslininko Evaldo Norkevičiaus: pravirko ir nuotaka, ir jaunikis

Karštą meilę savo vyrui Evaldui Norkevičiui dainininkė deklaruoja nuolat. Tai ar nebūtų metas gausinti šeimą? Gal šie, nauji Liepos gyvenimo metai ir galėtų būti tie visa keičiantys?

„Nežinau. Sakoma, kad reiktų susilaukti iki 30-ies... Tik turbūt viskas ne vien mūsų valioje“, – apie šeimos planavimą sakė L.Norkevičienė.

Iki to 30-mečio laiko dar daug. O ar 27 metai pačiai Liepai atrodo daug? „Jaučiuosi dar labai jauna, labai energinga, atrodo, kad dar visas gyvenimas priešaky“, – tikina.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Evaldas ir Liepa Norkevičiai
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Evaldas ir Liepa Norkevičiai

Iš tiesų, šiandien L.Norkevičienė jau pasiekusi daug: sėkminga karjera popscenoje – ir solinė, ir su grupe „Pop Ladies“, nuolatiniai pasirodymai televizijoje, galų gale, laiminga pačios sukurta šeima...

„Džiaugiuosi, jei kažkam atrodo, kad gyvenime jau daug pasiekiau. Bet man atrodo, kad pačiai dar tik siekti ir siekti... Dar tik pirmus žingsnius žengiu. Tačiau manau, kad svarbiausia yra tiksliai žinoti, ką nori pasiekti. O tada ir siekti. Juk jei mėtysies, dvejosi, nežinosi, ko nori, pasiekti tikslą bus sunku. Tikslus reikia išsigryninti. Dabar aš juos ir gryninu: galvoju, kokia noriu būti, kas noriu būti, ką noriu pasiekti. Didelio darbo ir noro dėka, matyt, viską galima pasiekti“, – svarsto dainininkė.

Kokius tikslus ji kelia naujiems, 28-iesiems savo gyvenimo metams? „Muzikinė mano gyvenimo pusė klostosi pakankamai gerai. Norisi susitvarkyti tą kitą pusę – išspręsti mokslų klausimą. Vis tai planuoju, bet vis ryžto, laiko pritrūksta. Tikiuosi, kad per ateinančius metus turėsiu pakankamai noro, užsispyrimo ir proto galų gale įgyvendinti savo akademines svajones“, – sako Liepa.

Vilniaus universitete ji studijavo mediciną – baigė jau keturis kursus, tačiau šiuo metu savo studijas yra sustabdžiusi.

Pokalbį su 15min L.Norkevičienė baigė atviraudama apie norus: „Noriu, kad visi mano artimi žmonės būtų laimingi ir sveiki. Turbūt mums patiems laimę neša tie žmonės, kurie yra aplink. Jei jiems viskas gerai, tada gerai ir mums. Noriu, kad mano tėvai, sesė, jos vaikai, vyras... Kad visi visi būtų laimingi, turėtų tai, ko nori. Tada ir aš būsiu laiminga.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius