-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

27-ąjį gimtadienį švenčianti šokėja Sandra Saikauskaitė: „Aš vis bėgu ir bandau užkariauti pasaulį, bet kartais reikia sustoti“

Projekte „Šok su manimi“ su Petru Dauniu dalyvavusi šokėja Sandra Saikauskaitė birželio 21-ąją švenčia savo 27-ąjį gimtadienį. Mergina tikino, kad gimtadienių nesureikšmina, tad šį penktadienį jokios šventės nerengia.
Sandra Saikauskaitė
Sandra Saikauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Sveikinimai pradėjo plūsti jau vakar. Gavau išankstinę dovaną: į šokių studiją užsuko draugės ir atnešė braškių. Sako, kad lyg ir negerai įteikti dovaną gimtadienio išvakarėse, bet aš netikiu prietarais. Man malonu, kad mane prisimena ir užsuka pasveikinti, o kada tai yra padaroma – man nerūpi“, – potalui Žmonės.lt linksmai nusiteikusi kalbėjo Sandra.

Mergina juokėsi, kad šokėjos karjeroje labai didelį vaidmenį atlieka amžius, todėl vis didėjantis metų skaičius jos nedžiugina, todėl natūralu, kad ir pačio gimtadienio ji nesureikšmina. „Nors žinau, kad nesu sena ir man jau nėra tiek daug tų metų, bet... Kai buvau jaunesnė maniau, kad būdama 27-erių turiu būti rimta moteris, turėti šeimą, vaikus, bet metai bėga, o man atrodo, kad aš nesenstu. Mano jaunystės eleksyras? Mane supa tokie pat jaunatviški ir visada linksmi žmonės, o tai man neleidžia pasenti“, – juokėsi šokėja.

Paklausta, ko trūksta gyvenime ir ko norėtų palinkėti sau kitais metais, Sandra nelinkėjo materialių dalykų. „Aš palinkėčiau sau išmokti sustoti, nes aš vis bėgu ir bėgu, bandau užkariauti pasaulį, bet kartais reikia sustoti ir pažiūrėti, kokia yra graži ši diena. Reikia daugiau laiko skirti sau, nes per daug laiko išdalinu savęs darbui ir aplinkai“, – teigė S.Saikauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius