Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

29-ąjį gimtadienį švenčianti Oksana Pikul: „Net būdamas užsienyje Simas man visada atsiunčia gėlių“

Savo 29-ąjį gimtadienį švenčianti Oksana Pikul tikina, kad šiais metais ji tikrai nedarys grandiozinio vakarėlio su gausiu būriu ją pasveikinti trokštančių draugų. Atvirkščiai, jį pasitiks su artimiausiomis draugėmis bei šeimos nariais ir Simo Jasaičio dovanomis.
Oksana Pikul
Oksana Pikul / Luko Balandžio nuotr.

„Nusprendžiau šiais metais gimtadienio nešvęsti. Noriu romantiškai pavakarieniauti su mama ir broliu. Na, o jei merginos nuspręs vakare užeiti ir pasveikinti, tikrai pakviesiu pavakarieniauti kartu. Spontaniškas gimtadienis“, – portalui Žmonės.lt atviravo Oksana.

Popgrupės „Naujos pupytės“ lyderė patikino, kad didžiausia jos gimtadienio tradicija – tortas ir gėlės. Pastarųjų gimimo dieną ji sulaukianti itin daug.

Asmeninio archyvo nuotr./Oksana Pikul ir Simas Jasaitis
Oksana Pikul ir Simas Jasaitis

„Man labai patinka gimtadienis, nes visas mano kambarys būna nusėtas gėlėmis. Tiesa, gavau dovanėlę ir iš Simo. Ji labai asmeniška, tad nenoriu atskleisti kokia, – patikino dainininkė ir suskubo pridurti. – Tiesa, nepaisant to, kurioje šalyje jis būtų, aš visada iš jo sulaukiu gėlių. Šiandien dar negavau, tad laukiu.“

Pas mylimąjį į Krasnodarą išvykti turinti dainininkė patikino, kad tikslios datos dar nežinanti. Mat viską nulems jos užimtumas, koncertai su grupėmis ir Simo Jasaičio išvykų grafikas.

„Turėčiau vykti sausio pabaigoje. Bent jau norėčiau. Tiesą pasakius, Simas turi daug išvykų, tad noriu suderinti taip, kad nereiktų Krasnodare būti vienai. Be to, mes turime daug koncertų. Štai šį šeštadienį su „Naujom pupytėmis“ vyksime koncertuoti į Lenkiją, kitą savaitgalį su „Pop Ladies“ mūsų laukia išvyka į Airiją. Tad iki kelionės tikrai turiu ką veikti“, – ateities planais dalijosi gimtadienio nuotaikomis gyvenanti Oksana.

Primename, kad Simas, žaidžiantis Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ klube, gyvena Rusijoje ir jau laukia savo nuotakos. O kol kas pora tenkinasi trumpais susitikimais krepšininko išvykų į Lietuvą metu.

Šiandien, sausio 10-ąją, taip pat galite pasveikinti ir kitas garsias, savo gimtadienius švenčiančias moteris – Agnę Grigaliūnienę, Vaivą Budraitytę, Ingą Jankauskaitę, Veroniką Gordijevskają ir Iloną Penkauskienę.

Fotografas.co nuotr./Pop Ladies
Fotografas.co nuotr./„Pop Ladies“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius