Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

30-ąjį jubiliejų Mantas Wizard atšventė karališkoje puotoje Verkiuose su bičiuliais

Iliuzionistas Mantas Žmuidinavičius-Wizard trumpiausią vasaros naktį sutiko su būriu artimųjų ir draugų Verkiuose, gamtos apsuptyje. Visi susirinko ne Joninių švęsti, o paminėti pirmojo didesnio M.Wizard jubiliejaus – 30-ojo gimtadienio. „Jokių triukų scenoje, tik Joninių ir gimtadienio stebuklai“, – juokėsi Žmonės.lt kalbintas jubiliatas.
Erika Vitulskienė ir Mantas Wizard
Erika Vitulskienė ir Mantas Wizard / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Mantas Wizard
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Mantas Wizard

„Nuotaikos labai geros, nes jubiliejų atšvęsiu dukart: trumpiausią metų naktį, per Jonines, ir tikrąją dieną – 27-ąją. Pastarąją minėsiu savo antruosiuose namuose – scenoje – nes tądien numatyta daug darbų. Jau treti metai per tikrąją gimtadienio dieną dirbu, bet aš tuo džiaugiuosi – juk darau tai, kas patinka“, – patikina sukaktuvininkas.

Ar dažnai tenka gimtadienį švęsti keliskart ir dar – per Jonines? „Tai pirmas kartas, kada taip magiškai sutapo mano gimtadienio šventimas su Joninėmis. Netikiu prietarais, kad anksčiau švęsti gimtadienį – blogai. Tikiu, kad Joninių nakties burtai tuos prietarus išsklaidė“, – juokėsi Mantas.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Vytautas Mackonis su žmona Natalija ir Mantas Wizard
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Vytautas Mackonis su žmona Natalija ir Mantas Wizard

Karališka puota

Kelias dešimtis svečių M.Wizard sukvietė į Verkių dvare esantį restoraną: čia jų laukė vaišės, fotosesija, muzika ir akiai maloni aplinka.

M.Wizard jubiliejaus šventės idėją įkvėpė Mikalojaus Konstantino Čiurlionio paveikslas „Karalių pasaka“. Mantui tai – gražiausias tapybos darbas, todėl magiškai ir pasakiškai gimtadienio šventei jis net kvietimus svečiams paruošė padailintus šio paveikslo motyvais.

Vieta taip pat pasirinkta neatsitiktinai – Verkių dvare esantis restoranas puikiai tiko karališkai idėjai: svečiai čia galėjo pasijusti tarsi pasakoje. Šventės vietą puokštėmis išpuošė floristė Inesa Borkovska.

Svečiai buvo paprašyti vilkėti ką nors karališko: bene geriausiai šį prašymą išpildė M.Wizard mokytojas, magas Arvydas Stonys, šventėje vilkėjęs šešioliktojo amžiaus autentišką grafo kostiumą.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Arvydas Stonys su žmona Rita
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Arvydas Stonys su žmona Rita
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Arvydas Stonys su žmona Rita ir Mantas Wizard
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Arvydas Stonys su žmona Rita ir Mantas Wizard

Renginio vairas patikėtas gatvės cirko aktoriui Viačeslavui Mickevičiui – jis paruošė nuotaikingą programą: parodė kai kuriuos paties Manto triukus, atkartojo jo pasirodymus – tai svečiams ir pačiam šventės kaltininkui sukėlė šypseną.

Na, o kokia gi karalių puota be torto? M.Wizard pageidavo, kad gimtadienio šventėje būtų būtent tortas „Napoleonas“ – pagamintas pagal tikrąjį senąjį receptą, mat šis saldumynas jo pats mėgiamiausias.

30 – tik kelio pradžia

M.Wizard prisipažino, kad šis gimtadienis – visgi ypatingesnis už kitus ir tai, kad atėjo jubiliejus, iš tiesų jaučiasi. Kurį laiką dvejojęs, ar švęsti gimtadienį, jis vis dėlto nusprendė, kad būtų gražu susitikti su šeima ir artimiausiais bičiuliais.

„Labai džiaugiuosi paskutiniais savo gyvenimo įvykiais, jaučiuosi laimingas. Dėkoju likimui už tai, ką turiu – savo darbą, įdomią veiklą, šeimą, draugus. Mane per ši jubiliejų apėmė jausmas, kad viskas dabar dar tik prasideda. Rodos, nors dabar esu be galo laimingas, pats šauniausias gyvenimo etapas dar laukia priešaky. Kai manęs klausia, ko sau palinkėčiau gimtadienio proga, tenoriu, kad viskas būtų taip, kaip yra!“ – patikina Mantas.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Mantas Wizard su šeima
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Mantas Wizard su šeima

Laimingas, bet gal turi kokių nors norų ar svajonių ateinantiems metams? „Iš prigimties esu filosofas, todėl dažnai mąstau apie gyvenimą ir jį analizuoju. Ateity dar norėčiau išmokti nebesijaudinti dėl smulkmenų, mokėti atsipalaiduoti ir žiūrėti į esmę“, – teigė pašnekovas.

Jis prisipažino, kad prieš jubiliejų buvo apėmęs susimąstymas, norėjosi įvertinti pasiekimus ir apsibrėžti naujus tikslus. Tiesa, mesti kelio dėl takelio iliuzionistas neketina – didelių pokyčių šiuo metu nenorėtų.

„Ilgai prieš gimtadienį mąsčiau, ką aš norėčiau pakeisti savo gyvenime? Supratau, kad nieko, nes dabar jaučiuosi laimingas, įkvėptas, motyvuotas. Noriu eiti savo keliu, o 30-metis tik pažymi jau nueitą kelią, suprantu, kad jau esu brandus, bet dar labai jaunatviškas“, – šypteli.

Nors visos jo mintys sukasi apie darbą ir naujus triukus, per gimtadienius jis teigė jų nedarantis: „Nė vieno triuko – noriu tiesiog pabūti svečiu ir atsipalaiduoti. Mano artimieji jau tiek kartų matę mane scenoje, kad per gimtadienį tikrai nebeprašo, jog dirbčiau.“

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Mantas Wizard ir Kristina Tarasevičiūtė
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Mantas Wizard ir Kristina Tarasevičiūtė

Uždirba iš iliuzijų

M.Wizard džiaugėsi, kad jau ne vienerius metus dirba savo mėgstamą darbą ir savo 30-ies metų svajonės išsipildymu galėtų pavadinti būtent tai, kad širdžiai mielas darbas – ir pragyvenimo šaltinis.

„Kažkada buvo labai mažai žmonių, kurie tikėjo, kad iš iliuzionisto darbo pragyvensiu, juk didesnę paklausą turi dainininkai, aktoriai. Kai pradėjau domėtis iliuzijos menu, Lietuvoje jis nebuvo populiarus, skirtingai nuo Amerikos. Manęs klausdavo – „Vaikeli, ką tu valgysi?“ Bet viskas taip susiklostė, kad esu Lietuvoje ir gyvenu iš savo mėgstamo darbo, o publika čia tiesiog nuostabi. Tai, kad įgyvendinau savo svajonę – tiesiog stebuklas!“ – džiaugėsi pašnekovas.

Darbas, darbas, darbas... O kaipgi – meilė?.. „Esu vienas, bet tikrai ne vienišas. Mano pagrindinė meilė – darbas. Į jį esu visiškai pasinėręs, todėl negalvoju apie meilę. Gal tiesiog dar ne laikas? Dabar visa mano energija ir gyvenimo džiaugsmas eina viena kryptimi, tačiau juk gyvenime nutinka netikėtų dalykų, kurių nesuplanuosi – gal jau rytoj pasakosiu, kad planuoju vestuves?“ – užsikvatoja M.Wizard.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Manto Wizard jubiliejaus akimirka
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Manto Wizard jubiliejaus akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius