Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deividas Meškauskas 31-ojo gimtadienio šventės neatšaukė: „Jei ką, visi su Ineta važiuosime gimdyti“

Šio gimtadienio šokėjas Deividas Meškauskas nepamirš visą savo gyvenimą. Nubudęs 31-erių, jis svarstė – ar nebus taip, jog gimimo diena teks dalytis su nauju šeimos nariu. Ir nors kartu su aktore Ineta Stasiulyte jis skaičiuoja paskutines nėštumo valandas, šventės vis dėlto neatšaukė. „Jei ką, visi kartu važiuosime gimdyti“, – sako jis.
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

31-erių sulaukęs D.Meškauskas sako visada ypatingai laukiantis gimtadienių. Juos mėgsta ne tik švęsti, bet ir organizuoti.

Šie metai – ne išimtis. Nors aktorė Ineta Stasiulytė turėtų netrukus gimdyti, spalio pirmosios vakarą į svečius ruošiasi užsukti šeimos nariai, artimiausi draugai. O jeigu į pasaulį nuspręs pasibelsti jų pirmagimis, Deividas problemų nemato: „Visi kartu važiuosime į ligoninę ir kartu atšvęsime.“

Dalytis bendra gimimo diena, sako Deividas, būtų išties labai smagu. „Gal tik vaikui paaugus bus kiek sudėtingiau, kai gimtadieniai dubliuosis, bet juk kuo daugiau švenčių, tuo geriau“, – šypsosi jis.

15min Deividas Meškauskas pasakojo, kad gimtadienio sveikinimai jį užplūdo dar vidurnaktį, o pati pirmoji jį pasveikino Ineta.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas

„Suėjus vidurnakčiui Ineta atkeliavo su tortu ir fejerverku – prisivalgėme. Šiandien prabudome ganėtinai anksti, nuotaika puiki, o Ineta nenustoja manęs sveikinti. Dabar kuičiuosi, valausi – nauji metai, tai reikia viską sistemingai, nuosekliai susidėlioti“, – gimimo dieną prisimena Deividas.

Jis džiaugiasi, kad praėjusieji metai buvo išties puikūs. O viskas prasidėjo nuo 30-ojo gimtadienio šventės, kurią slapta suorganizavo Ineta. Tuomet laukė džiugi žinia apie vaikelį, naujos studijos atidarymas, dvi tolimos kelionės.

„Metai buvo išties labai geri, aktyvūs. Jaučiausi, kad visose srityse patobulėjau, o tai yra svarbiausia. Linkėjau sau, kad niekada nestigtų energijos daryti, veikti, tobulėti ir mokytis. Kūrybine prasme nenustoti, kurti“, – sako šokėjas.

Stop kadras/Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas
Stop kadras/Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas

Kurti, daryti D.Meškauskas sau linki ir šiemet. Ir nesibaimina, kad svajonėms išsipildyti gali sutrukdyti tėvystė. Kaip pats sako, svarbiausia turėti tikslų planą – taip laiko ir miegui liks.

Kaip vieną iš tikslų Deividas išsikėlė ir dažnesnius pasimatymus su šeima, draugais. Neslepia save skatinsiąs stengtis darbe.

„Nevengiu siekti geresnio atlygio. Žmonės sako, kad ne piniguose laimė – aš su tuo sutinku, tačiau tai nereiškia, kad nereikia stengtis užsidirbti. Tik dabar toks etapas atėjo, kad bijau sau išsikelti per daug tikslų, siekių. Vėliau bus sunku susitvarkyti su emocijomis, jei kas nepasistengs.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas

Vienaip ar kitaip mūsų laukia nuostabus etapas, kurio metu suprasime, kas yra laimė, kaip yra nuostabu gyventi“, – sako Deividas.

Vis dėlto vienas dalykas nepasikeitė – prabudęs 31-erių vis dar negali suprasti, ar jau pagaliau suaugo: „Būna, kad kartais sau pasakau: „Deividai, tu juk jau suaugęs, baik, turėk savo nuomonę“, nes vis dar laikau save 25-erių. Pasitikėjimo savimi trūkumas.“

Ir nors poros pirmagimis turėtų pasirodyti bet kurią akimirką, šokėjas sako, kad abu jaučiasi ramūs. „Jau viskas pas mus suruošta – lovelė, drabužiai, kėdutės, vežimas. Tad viskas ramu. Gal antras vaikas padės suprasti, kad jau esu suaugęs“, – šypteli šokėjas.

TAIP PAT SKAITYKITE: I.Stasiulytė ir D.Meškauskas Balyje atostogavo jau trise: „Sulaukę dovanos iš dangaus, planų nekeitėme“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius