Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

35 valandų bučiavimosi maratone Kristinai ir Arūnui sunkiausia buvo ištverti kaklo skausmus

Ketvirtadienio rytą buvo pasiektas ilgiausio bučinio rekordas, kuris truko net 35 val. 17 min. 10 sek. Jo „autoriai“ – 21 metų VGTU verslo vadybos studentai Kristina Kuncevičiūtė ir Arūnas Zablockis. Po tokio varginančio bučiavimosi maratono nemokamą kelionę laimėjusi pora neskubėjo ilsėtis.
Ilgiausio bučinio konkursas
Ilgiausio bučinio konkurso laimėtojai Kristina ir Arūnas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Bučinys

„Grįžome namo, nusimaudėme, dabar eisime pavalgyti, o tada ilsėsimės. Labai skauda kojų raumenis, rytoj turbūt dar labiau jausis. Baisiai malonu, kad laimėjome, kad išbandėme savo jėgas. Tai buvo ilgiausias ir smagiausias mūsų bučinys“, – gana žvaliu balsu portalui Žmonės.lt sakė Kristina.

Ilgiausio bučinio autoriai Kristina ir Arūnas
Ilgiausio bučinio autoriai Kristina ir Arūnas

Pora dar nėra apsisprendusi, ar kitąmet dalyvaus šiame konkurse – nors Arūnas patikino tą mielai pakartosiantis antrą kartą, tačiau jo mergina teigė dar turinti pagalvoti.

„Kadangi studijuojam VGTU, tai mes esam įpratę nemiegoti kelias paras“, – juokavo Arūnas.

K.Kuncevičiūtė teigė, kad mintys pasiduoti priešininkams buvo kilusios konkurso pabaigoje, antrąją naktį.

„Man buvo taip sunku ir aš nebežinojau, ką daryti, net sakiau savo draugui „gal jau viskas, metam viską“, bet Arūnas mane atkalbėjo ir paragino dar pabūti iki pietų. Aš atsakiau, kad jei jau būnam iki pietų, tai būnam ir iki galo“, – prisiminė ji.

Kristina teigė, kad konkurso metu buvo sunkiausia ištverti kaklo skausmus, kurie atsirado dėl jos ir mylimojo ūgio skirtumų – mergina, nors ir stovėdama ant specialios pakylos, buvo nepatogiai pasukusi galvą.

„Maisto netrūko, nes buvo pertraukos, per kurias spėdavome normaliai pavalgyti. Sunkiausia buvo nuovargis ir skausmas – man labai skaudėjo kaklą. Labai kankino miego trūkumas. Visi mums labai pagelbėjo – konkurso organizatoriai dažnai nešė kavą“, – kalbėjo konkurso dalyvė.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Ilgiausio bučinio konkurso dalyviai Kristina ir Arūnas
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Ilgiausio bučinio konkurso dalyviai Kristina ir Arūnas

K.Kuncevičiūtė teigė, kad jai ir jos mylimajam labai padėjo draugai ir giminės.

„Labai dėkojame visai palaikymo komandai. Mes net nesitikėjome, kad viskas tiek ilgai truks. Viena draugė mums nešė valgyti, mano sesė atnešė pakylą, kad būtų patogiau stovėti. Visą dieną mūsų ateidavo kas nors aplankyti, sveikino mus. Buvo labai smagu“, – patikino mergina.

Nemokamą kelionę į pasirinktą Europos šalį laimėjusi pora kol kas nėra apsisprendusi, kur tiksliai vyks, ir tarp favoričių šalių įvardija Italiją ir Portugaliją. Studentų pora teigė šiame konkurse  troškusi išmėginti save, tačiau už tai dar labiau viliojo pagrindinis prizas.

„Mūsų tikslas buvo nemokama kelionė – kas gali būti geriau. Labai norėjome laimėti ir tai įvyko“, – džiaugėsi pašnekovė.

Paklausta, ar konkurso metu nejautė įtampos ir manipuliacijos iš kitų dalyvių, mergina atsakė neigiamai.

„Vieninteliai, mūsų manymu, stiprūs varžovai ir buvo pora, kuri praėjusiais metais laimėjo šį konkursą. Iš kitų porų nesulaukėme jokio spaudimo, tiesiog visi tarpusavyje draugiškai juokaudavome ir klausinėdavome, ar jau ne laikas važiuoti namo“,– teigė K.Kuncevičiūtė.

Kristina ir Arūnas teigė ruošęsi konkursui – peržiūrėjo praėjusių metų konkurso nuotraukas, bei porą valandų pabandė išstovėti bučiuodamiesi ir sužinoti, kokie nepatogumai konkurso metu juos gali kamuoti.

VIDEO: Ilgiausias bučinys su Listerine 2012. REKORDAS: 35 val. 17 min. 10 sek.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius