-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

38-ąjį gimtadienį švenčiantis Mino: „Šia proga įteiksiu mamai gėlių už suteiktą gyvybę ir visą patirtą vargą“

Balandžio pirmąją dainininkas Mindaugas Mickevičius-Mino švenčia 38-ąjį gimtadienį. Atlikėjas teigė esantis ne iš tų, kur gimtadienį mėgtų švęsti būryje draugų ir iki ryto: „Tai labiau šeimos šventė, todėl iš vakaro paminėjome su tėvais. Mama prigamino daug maisto, tai teko visa tai įveikti gimtadienio proga“, – šypsodamasis sakė jis.
Mindaugas Mickevičius-Mino
Mindaugas Mickevičius-Mino / Liudo Masio nuotr.

„Esu iš tų žmonių, kurie gimtadienius labiau ignoruoja, negu triukšmingai švenčia. Manau, kad tai apskritai tik artimų žmonių šventė. Jeigu gimtadienis išpuldavo savaitgalį, tai paprastai derindavau su savo koncertu ir tiek“, – portalui Žmonės.lt sakė Mino, paklaustas apie gimtadienių šventimus.

Atlikėjas teigė, kad pabudo geros nuotaikos, tiesa, kiek ankstokai, mat jį pasveikinti tradiciškai suskubo tėtis, kuris visada paskambina tą valandą, kada Mino išvydo šį pasaulį.

Luko Balandžio nuotr./Mindaugas Mickevičius – Mino
Luko Balandžio nuotr./Mindaugas Mickevičius – Mino

„Saulė šviečia, todėl nuotaika gera, tik sunku buvo keltis ryte, mat vakar su tėvais truputėlį pavakarojome. Nors vakar šeimoje paminėjome gimtadienį, šįryt pats pirmasis pasveikino būtent tėtis – jis man paskambino pusė devynių ryto, mat tokiu laiku esu gimęs“, – pasakojo atlikėjas.

Pasiteiravus, ar antroji pusė, apie kurią Mino žiniasklaidai tebuvo užsiminęs puse lūpų ir vis dar nepristatė viešai, jau pasveikino, dainininkas ir šįkart nebuvo linkęs atvirauti. „Neskubu to viešinti, nes dar neatėjo tam laikas. Kol dar tik santykių pradžia, tai nėra ko laidyti liežuvio iš anksto“, – įsitikinęs jis.

Gimtadienio proga – gėlės mamai

Paklaustas apie dovanas, Mino taip pat buvo santūrus – anot jo, vaikystėje gimtadienio jis, kaip ir dauguma vaikų, neįsivaizdavo be dovanų ir staigmenų, tačiau bėgant laikui vertybės pasikeitė ir materialūs siurprizai tapo nebe tokie svarbūs.

Kadangi man jau tiek metų, tai tikiuosi, jog mano asmeniniame gyvenime atsiras daugiau pilnumo ir ramybės.

„Dovanas buvo svarbiau gauti kai buvau jaunesnis, bet dabar požiūris keičiasi. Šiandien nupirksiu mamai gėlių ir nuvešiu į darbą kaip padėką mano gimtadienio proga, kad jai pavyko mane išleisti į šį pasaulį. Manau, kad toks gestas kur kas gražesnis, negu motinai gėles dovanoti, tarkim, kovo 8-osios proga. Geriau padėkoti savo gimimo dieną už suteiktą gyvybę ir visą patirtą vargą“, – svarstė Mino.

Dainininkas išreiškė viltį, kad kiti metai jam bus sėkmingi ne tik asmeniniame gyvenime, bet ir karjeroje, mat, jo teigimu, būnant tokio amžiaus jau nesinori turėti jauno atlikėjo etiketės, todėl jis siekia tapti neatsiejama lietuviškos muzikos dalimi ar sukurti populiarių dainų užsienio klausytojams.

„Kadangi man jau tiek metų, tai tikiuosi, jog mano asmeniniame gyvenime atsiras daugiau pilnumo ir ramybės. Taip pat viliuosi, kad mano karjeroje įvyks tam tikras virsmas – kai iš jauno atlikėjo įgysiu tam tikrą „svorį“ – kaip, tarkim, Stasys Povilaitis, Gytis Paškevičius ar Džordana Butkutė“, – svarstė Mino.

Mariusmphotography.com nuotr./Mindaugas Mickevičius-Mino
Mariusmphotography.com nuotr./Mindaugas Mickevičius-Mino

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius