-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

38-erių šeimą sukūręs aktorius Ramūnas Šimukauskas: „Vedybos iki 25-erių – apgavystė“

„Visada sakiau ir sakysiu, kad iki 25-erių vyrams net negalima būtų leisti tuoktis. O 30 – ties – tik su sąlyga, jeigu sumokėsi 20 tūkstančių“, – laidoje „Nuo... Iki“ tvirtins aktorius Ramūnas Šimukauskas.
Ramūnas Šimukauskas ir Roberta Taraškevičiūtė
Ramūnas Šimukauskas ir Roberta Taraškevičiūtė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Savo vestuvių dieną, likus vos porai valandų iki ceremonijos, žerdamas patarimus vyrams, aktorius R.Šimukauskas visai nejuokavo. Nors jo balse galima pajusti ironišką gaidelę, tačiau Ramūnas, sako, jog  ši taisyklė yra jo paties išbandyta ir jis nešvaisto tokiais žodžiais veltui.

„Ką gali pažadėti kitam žmogui, kai tau vos 20 ir tu nieko neturi, be to, atsakomybės jausmas visiškai kitoks nei tuomet, kai tau bent dešimt metų daugiau? – klausia Ramūnas skubančių tuoktis. – Jei būčiau vedęs dvidešimt kelerių, jau būčiau išsiskyręs ir kur nors bėgiotų mano našlaičiai vaikai. Įsipareigojęs jaunas tikrai nebūčiau sugebėjęs likti  ištikimas. Vyrams ištikimybė tampa vertybe tik vyresniame  amžiuje“.

Be to, sako Ramūnas,  tai pradedi vertinti tik pabuvęs neištikimas. „O dabar, po daugybės nutrūkusių santykių, aš jau galiu pasakyti, kad savo žmonai būsiu  visiškai ištikimas“.

38-erių Ramūnas  sako, kad  prieš sutinkant Robertą jis dvejojo, ar apskritai kada nors kurs šeimą. Todėl šį vakarą „Nuo ...iki“ jis  negailės patarimų vyrams – jei vesite iki trisdešimties, labai pasigailėsite.

„38-eri – tai pats jėgų žydėjimas. Mes iki šiol matuojame pagal tarybinių laikų matą: visos turėdavo ištekėti 18-kos, 20-ties netekėjusi mergina jau būdavo įrašoma į senmergių pulkelį. Dabar juk viskas kitaip. Aš manau, kad vyrui tik 40 metų reikia apsispręsti, ko jis nori gyvenime“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius